Arsimo Yanmaz Yapışmaz Silikon Yıkanabilir Kendinden Yağlı Silpat Fırın Pişirme Matı 30X40 Cm Kırmızı

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
199.00 TL
158.59 TL
Kazancınız: 40.41 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Silikon Fırın Silpatı-Yıkanabilir Kendinden Yağlı Silikon Pişirme-Hamur Açma Matı; BOYUT: 30x40 cm ; Sürekli Kullanım; Silikon Fırınlanabilir Kendinden Yağlı Pişirme Matı.; Pişirme matı ile fırında patates,tavuk,balık,kurabiye,kırmızı et vb gıdalarınızı yağ kullanmadan sağlıklı bir şekilde pişirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.; Silikon fırınlanabilir pişirme matı yağlı zemine sahip olması sayesinde üzerinde kolayca yapışma yapmadan hamur açabilirsiniz.; Silikon mat bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliğe sahiptir.; Hem fırın kağıdından tasarruf edip hem de çok fonksiyonlu olarak kullanabilirsiniz.; Kesilebilir ayarlanabilir malzemeye sh;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Silikon
Ölçüler (mutfak gereçleri):
30 x 40
Parça Sayısı :
1
Renk :
Kırmızı


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo Yanmaz Yapışmaz Silikon Yıkanabilir Kendinden Yağlı Silpat Fırın Pişirme Matı 30X40 Cm Kırmızı fiyatı ne kadar ?

Arsimo Yanmaz Yapışmaz Silikon Yıkanabilir Kendinden Yağlı Silpat Fırın Pişirme Matı 30X40 Cm Kırmızı fiyatı 158.59 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Yanmaz Yapışmaz Silikon Yıkanabilir Kendinden Yağlı Silpat Fırın Pişirme Matı 30X40 Cm Kırmızı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Yanmaz Yapışmaz Silikon Yıkanabilir Kendinden Yağlı Silpat Fırın Pişirme Matı 30X40 Cm Kırmızı En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Yanmaz Yapışmaz Silikon Yıkanabilir Kendinden Yağlı Silpat Fırın Pişirme Matı 30X40 Cm Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Yanmaz Yapışmaz Silikon Yıkanabilir Kendinden Yağlı Silpat Fırın Pişirme Matı 30X40 Cm Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Yanmaz Yapışmaz Silikon Yıkanabilir Kendinden Yağlı Silpat Fırın Pişirme Matı 30X40 Cm Kırmızı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Yanmaz Yapışmaz Silikon Yıkanabilir Kendinden Yağlı Silpat Fırın Pişirme Matı 30X40 Cm Kırmızı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.