sinerjim Vizon Pişirme Matı 20 Cm Ve 100 Adet Tek Kullan-At Air Fryer Pişirme Kağıdı Yuvarlak Delikli İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
373.73 TL
342.34 TL
Kazancınız: 31.39 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Vizon Pişirme Matı 20 Cm Ve 100 Adet Tek Kullan-At Air Fryer Pişirme Kağıdı Yuvarlak Delikli

Yemeklerinizi pişirirken fırın veya airfryerınızın kirli olmasından endişe etmeyin. BUFFER® Isıya Dayanıklı Yıkanabilir Airfry Ve Fırın Silikon Yuvarlak Model Vizon Renk Pişirme Matı 20 Cm kullanarak yemeklerinizi kolaylıkla pişirebilirsiniz. Isıya dayanıklı yapısı ile uzun süreli kullanım sağlayan bu silikon mat, yemeklerinizin fırın veya airfryer yüzeyine yapışmasını engelleyerek temizliğinizi kolaylaştırır. Buffer Pişirme Aparatı ince silikon yapıdadır, mutfağınızda yer kaplamaz. Kolayca katlayabilir ve bir sonraki kullanımınız için kaldırabilirsiniz. Kendine özgü yüzey yapısı sayesinde yağları emmeyen bu mat, kolay temizlenir ve her zaman yağsız kalır.

Buffer Air Fryer Pişirme Kağıdı Yuvarlak Delikli

Bu yuvarlak delikli AIR Fryer pişirme kağıdı, yüksek sıcaklıklara dayanıklı, kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Toz, leke ve paslanmazdır. Bu tek kullanımlık kağıt, fritözünüzü korur ve yemeklerinizi daha lezzetli ve daha sağlıklı yapar. Hava fritözü, mikrodalga, fırın, vapur, ocak vb. farklı pişirme yöntemleri için uygundur. Bu pişirme kağıdı yağ geçirmez ve yapışmaz. Gıda pişirme kağıdı çok amaçlı pişirme için uygulanabilir, kavurma, kızartma, günlük pişirme ve benzeri, ev pişirme için uygun, mutfak pişirme ve benzeri, kompakt tasarım ve pratik. Sıcak hava fritözleri için bu kağıt altlıklar fazla yağı emer ve gıdalara yapışmaz, bu da fritözün temizlenmesini kolaylaştırır. Bu kağıt altlıklar yırtılmaz, katlanmaz ve herhangi bir şekilde bükülmeye veya kesilmeye gerek yoktur. Kullanıma hazırdır. Pakette 100 adet delikli yuvarlak model AIR Fryer pişirme kağıdı vardır. Ürün çapı 20,5 cm'dir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
sinerjim
Materyal:
Çelik
Parça Sayısı :
0-50
Renk :
İndüksiyon Ocakta kullanılabilir

Sık Sorulan Sorular

sinerjim Vizon Pişirme Matı 20 Cm Ve 100 Adet Tek Kullan-At Air Fryer Pişirme Kağıdı Yuvarlak Delikli İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir fiyatı ne kadar ?

sinerjim Vizon Pişirme Matı 20 Cm Ve 100 Adet Tek Kullan-At Air Fryer Pişirme Kağıdı Yuvarlak Delikli İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir fiyatı 342.34 TL olarak öne çıkmaktadır.

sinerjim Vizon Pişirme Matı 20 Cm Ve 100 Adet Tek Kullan-At Air Fryer Pişirme Kağıdı Yuvarlak Delikli İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

sinerjim Vizon Pişirme Matı 20 Cm Ve 100 Adet Tek Kullan-At Air Fryer Pişirme Kağıdı Yuvarlak Delikli İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, sinerjim Vizon Pişirme Matı 20 Cm Ve 100 Adet Tek Kullan-At Air Fryer Pişirme Kağıdı Yuvarlak Delikli İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, sinerjim Vizon Pişirme Matı 20 Cm Ve 100 Adet Tek Kullan-At Air Fryer Pişirme Kağıdı Yuvarlak Delikli İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

sinerjim Vizon Pişirme Matı 20 Cm Ve 100 Adet Tek Kullan-At Air Fryer Pişirme Kağıdı Yuvarlak Delikli İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, sinerjim Vizon Pişirme Matı 20 Cm Ve 100 Adet Tek Kullan-At Air Fryer Pişirme Kağıdı Yuvarlak Delikli İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.