0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Uzspace Vagonlife Kalın Pipetli Kilitli Kapak 600 Ml Okul Su Matarası Yeşil

495.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

BEAUTYSTORE siz değerli müşterilerimizi Vagonlife Boyun Askılı Kalın Pipetli Kilitli Kapak 600 Ml Okul Su Matarası 3 farklı renk satın almada kolaylık için tek ilanda buluşturuyor.*LÜTFEN DİKKAT ÜRÜNÜ ASLA KAYNATMAYINIZ. *Sterilizasyon cihazına ve bulaşık makinasına KOYMAYINIZ.*Elde yıkanmaya uygundur.**3 FaRKLI RENK YEŞİL , PUDRA , BEYAZ*Tüm ürünler T.K.I.B nın testlerinden pozitif onay olarak ithalatı yapılmıştır.**Vagonlife güvencesiyle Bpa yok koku yok sızdırma yok..**Koparılması güç kalın uçlu silikon pipet.**600 ml sıvı kapasitesi *BEAUTYSTORE Mağazamızdan Aldığınız Ürünler için özellikle birebir aynı renk gönderilme konusunda hassastır ve mesai günleri içinde siparişleriniz24 saatte içinde aynı gün size ulaştırılmak üzere kargolanmaktadır..*İlk görsellerdeki renkler ürünün rengini belirtmektedir..**Tüm renkler için ilan altındaki varyasyonları inceleyebilirsiniz.*Kapak Kapalıyken Akıtma Sızdırma Yapmaz.**Pipetinin önünde rahat su içimini sağlayan hava deliği bulunmaktadır.Ürün Kapak Açık Ters Çevirmeyiniz.*-10 ve +90 derece arasındaki sıcak ve soğuk içecekler için uygundur.Yalıtım özelliği yoktur( Sadece çelik ürünlerde bulunmaktadır)*Çocukların hareketli geçen günleri boyunca okulda, evde, arabada güvenle kullanmaları için tasarlanmıştır.**Pipetinin önünde rahat su içimini sağlayan hava deliği bulunmaktadır.Ürün Kapak Açık Ters Çevirmeyiniz.*Her kullanımdan sonra mataranın elde yıkanması ve kullanılmadığı zamanlarda kapağın açık olarak saklanması önerilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden:
Tek Ebat
Kapasite:
600 ML
Marka:
Uzspace
Renk :
YEŞİL

Sık Sorulan Sorular

Uzspace Vagonlife Kalın Pipetli Kilitli Kapak 600 Ml Okul Su Matarası Yeşil fiyatı ne kadar ?

Uzspace Vagonlife Kalın Pipetli Kilitli Kapak 600 Ml Okul Su Matarası Yeşil fiyatı 495.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Uzspace Vagonlife Kalın Pipetli Kilitli Kapak 600 Ml Okul Su Matarası Yeşil satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Uzspace Vagonlife Kalın Pipetli Kilitli Kapak 600 Ml Okul Su Matarası Yeşil En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Uzspace Vagonlife Kalın Pipetli Kilitli Kapak 600 Ml Okul Su Matarası Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Uzspace Vagonlife Kalın Pipetli Kilitli Kapak 600 Ml Okul Su Matarası Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Uzspace Vagonlife Kalın Pipetli Kilitli Kapak 600 Ml Okul Su Matarası Yeşil ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Uzspace Vagonlife Kalın Pipetli Kilitli Kapak 600 Ml Okul Su Matarası Yeşil ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.