Arsimo Silikon Turta Kek Parfe Tatlı Kalıbı | Silikon Fırın Kek Pişirme Kalıbı 30 Cm Renkli

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
189.00 TL
150.62 TL
Kazancınız: 38.38 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Malzeme/Materyal: Silikon; Ölçüler: Uzunluk: 30 cm; Yükseklik: 4 cm; İç Çap: 24 cm; Baton Kek Kalıbı, -25 °C +260 °C arasında fırın, mikrodalga fırın, buzdolabı ve derin dondurucuda güvenle kullanabilirsiniz.; Buzdolabından çıkarıp fırına koyma gibi ani ısı değişikliklerine dayanıklıdır, kullanırken yağa ihtiyaç duyulmaz veya çok az sürerek defalarca kullanabilirsiniz.; Sağlığa zararlı madde içermemektedir. Silikon kalıplar ısıyı çabuk üzerine aldığı için son derece homojen bir ısı dağılım sağlar. Bu sebeple ürünün her tarafı eşit şekilde pişer.; Ürün stok durumuna göre renklerde gönderilir.; Paket İçeriği: 1 Adet silikon yuvarlak turta kek kalıbı; Kullanım ve Bakım Bilgileri; • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Silikon
Ölçüler (mutfak gereçleri):
Tek Ebat
Renk :
Renkli


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo Silikon Turta Kek Parfe Tatlı Kalıbı | Silikon Fırın Kek Pişirme Kalıbı 30 Cm Renkli fiyatı ne kadar ?

Arsimo Silikon Turta Kek Parfe Tatlı Kalıbı | Silikon Fırın Kek Pişirme Kalıbı 30 Cm Renkli fiyatı 150.62 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Silikon Turta Kek Parfe Tatlı Kalıbı | Silikon Fırın Kek Pişirme Kalıbı 30 Cm Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Silikon Turta Kek Parfe Tatlı Kalıbı | Silikon Fırın Kek Pişirme Kalıbı 30 Cm Renkli En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Silikon Turta Kek Parfe Tatlı Kalıbı | Silikon Fırın Kek Pişirme Kalıbı 30 Cm Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Silikon Turta Kek Parfe Tatlı Kalıbı | Silikon Fırın Kek Pişirme Kalıbı 30 Cm Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Silikon Turta Kek Parfe Tatlı Kalıbı | Silikon Fırın Kek Pişirme Kalıbı 30 Cm Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Silikon Turta Kek Parfe Tatlı Kalıbı | Silikon Fırın Kek Pişirme Kalıbı 30 Cm Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.