Arsimo Kare Silikon Akordiyonlu Katlanabilir Air Fryer Ve Fırın Mikrodalga Kabı | Airfryer Kalıbı Renkli

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
119.00 TL
94.83 TL
Kazancınız: 24.17 TL
Stokta
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu ürün, çok çeşitli pişirme cihazlarına uyumlu olan bir kare silikon akordiyonlu katlanabilir pişirme kabıdır. İşte ürünün özellikleri: Özellikler: ; Yer tasarrufu sağlar: Ürün kullanıldıktan sonra katlanabilir, böylece saklama ve kullanım sırasında yer tasarrufu yapabilirsiniz.; Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur: Temizlik işlemini kolaylaştırır.; Kokma yapmaz.; Ebatı 21 cm'dir.; Yüksek performanslı silikon malzemeden üretilmiştir.; Kanserojen madde içermez.; Yiyecek artıklarının yapışmasını önler.; Yağa dayanıklıdır ve her iki tarafı da yapışmaz.; Kolayca temizlenir.; Pişirildikten sonra temizlik yapmak istemeyenler için pratik bir seçenektir.; Kullanıma hazırdır, kullanımı pratik ve hızlıdır.; Yiyeceklerin daha lezzetli olmasını sağlar ve yanmalarını engeller.; Maksimum 220 °C'ye kadar pişirmeye uygundur.; Ev yemeği, kamp, yaz partisi, yemek servisi ve diğer çeşitli kullanım amaçları için uygundur.; Fritöz, mikrodalga fırın, kızartma fırını ve tavada kullanılabilir.; Bu ürün, farklı pişirme yöntemleri için kullanabileceğiniz, katlanabilir ve pratik bir pişirme kabı olarak tasarlanmıştır. Silikon malzemesi, yiyeceklerin yapışmasını önler ve temizliği kolaylaştırır. Ayrıca, çeşitli pişirme cihazlarına uyum sağlayarak çok yönlü bir kullanım sunar. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Silikon
Ölçüler (mutfak gereçleri):
24
Parça Sayısı :
1
Renk :
Renkli


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo Kare Silikon Akordiyonlu Katlanabilir Air Fryer Ve Fırın Mikrodalga Kabı | Airfryer Kalıbı Renkli fiyatı ne kadar ?

Arsimo Kare Silikon Akordiyonlu Katlanabilir Air Fryer Ve Fırın Mikrodalga Kabı | Airfryer Kalıbı Renkli fiyatı 94.83 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Kare Silikon Akordiyonlu Katlanabilir Air Fryer Ve Fırın Mikrodalga Kabı | Airfryer Kalıbı Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Kare Silikon Akordiyonlu Katlanabilir Air Fryer Ve Fırın Mikrodalga Kabı | Airfryer Kalıbı Renkli En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Kare Silikon Akordiyonlu Katlanabilir Air Fryer Ve Fırın Mikrodalga Kabı | Airfryer Kalıbı Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Kare Silikon Akordiyonlu Katlanabilir Air Fryer Ve Fırın Mikrodalga Kabı | Airfryer Kalıbı Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Kare Silikon Akordiyonlu Katlanabilir Air Fryer Ve Fırın Mikrodalga Kabı | Airfryer Kalıbı Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Kare Silikon Akordiyonlu Katlanabilir Air Fryer Ve Fırın Mikrodalga Kabı | Airfryer Kalıbı Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.