0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Evita Echelon 7 Parça Granittencere Set - İndüksiyon Taban İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir

Kazancınız 22%
3,250.00 TL
2,550.00 TL
Kazancınız: 700.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Evita Echelon 7 Parça Granit Tencere Set - İndüksiyon Taban Kalınlık: 4,00 mm İndüksiyon Ocaklara uygundur Ürün İçeriği; 1 Adet 20 cm Derin Tencere + Cam Kapak ; 1 Adet 24 cm Derin Tencere + Cam Kapak 1 Adet 26 cm Basık Tencere + Cam Kapak ; 1 Adet 26 cm Tava ; Evita, hem yurtiçi hem yurtdışı birçok pazarda ürün kalitesinden katiyen taviz vermeyen bir markadır. Evita Gold Granit Serisi son kullanıcılar için sorunsuz şekilde pişirim imkanı sunmak adına özenle tasarlanmış ve dayanıklılık esas alınarak siz değerli kullanıcılarımızın beğenisine sunulmuştur. Evita Gold Granit Serisi; 3 kat iç 3 kat dış kaplama olmak üzere toplam 6 kat granit kaplama kullanılmıştır. Ürünlerimizde kullanılan kaplama malzemesi Titanyum nanopartikülleri ile desteklenerek çizilmeler karşısında %40 oranında daha fazla dayanıklılık sağlamaktadır. Ani ısı değişimleri, korozyon, çizilme ve kimyasal faktörlere karşı dirençlidir. Yanmış Süt Testi, Tuzlu Su Testi ve Çapraz Kesme Testi gibi uluslar arası standartlar parametrelerine uygun olarak üretilmiştir. Yüksek ısıl iletkenlik özelliği sayesinde enerji tasarrufu sağlamaktadır. Spiral taban teknolojisi sayesinde optimal ısı dağılımına imkan tanımaktadır. 250°C’ye kadar ısıya dayanıklıdır, yapısal bozukluğa uğramaz. PFOA (Perflorooktanoikasit) gibi potansiyel kanserojenik madde içermez. Kurşun, Kadmiyum,Krom ve Cıva gibi ağır metaller içermez. Yanmaz yapışmaz kaplama sayesinde yağ kullanımını minimize eder. Kolay temizlenebilir, bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Geri dönüştürülebilir yapısı gereği çevre dostudur. Kullanılan gold kaplama metal kulplar doğrudan ısı kaynağına maruz kalmadığı müddetçe ısınmaz ve yapısal bozukluğa uğramaz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Evita
Materyal:
Granit
Parça Sayısı :
7
Renk :
İndüksiyon Ocakta kullanılabilir

Sık Sorulan Sorular

Evita Echelon 7 Parça Granittencere Set - İndüksiyon Taban İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir fiyatı ne kadar ?

Evita Echelon 7 Parça Granittencere Set - İndüksiyon Taban İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir fiyatı 2550.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evita Echelon 7 Parça Granittencere Set - İndüksiyon Taban İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evita Echelon 7 Parça Granittencere Set - İndüksiyon Taban İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Evita Echelon 7 Parça Granittencere Set - İndüksiyon Taban İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evita Echelon 7 Parça Granittencere Set - İndüksiyon Taban İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evita Echelon 7 Parça Granittencere Set - İndüksiyon Taban İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evita Echelon 7 Parça Granittencere Set - İndüksiyon Taban İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.