0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Vagonlife Cocosmile Cs 8103 Özel Kutulu Kılıflı 470 Ml Pipetli Çelik Termos Renkli

1,300.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Vagonlife CocoSmile CS-8103 Özel Kutulu Kılıflı 470 ML Pipetli Çelik Termos -Boyun Askılı CocoSmile Özel Kutulu Kılıflı 470 ML Pipetli Çelik Termos -Boyun Askılı- 4 Farklı Model csKılıflı **Siz değerli müşterilerimiz için çok sevdiğiniz CocoSmile Özel Kutulu Kılıflı 470 ML Pipetli Çelik Termos -Boyun Askılı- 4 Farklı Model ilanlarını tüm renklerini satın almada kolaylık için tek ilana getirdi.***Özel Hediyelik Kutusu İle Sevdiklerinize-Çocuklarınıza En Özel Hediyelerden Birisi Olacak*****Ürün Özel Hediyelik Kutusu İle Gönderilmektedir** ***CocoSmile Özel Koleksiyon Ürüdür.******4 Farklı Renk Seçenekleri : YEŞİL-KIRMIZI-SARI-BEYAZ*****6 Saat Sıcak-Soğuk tutma süresi. **Kutu İçeriği**-470 ML Paslanmaz Çelik (316L) Pipetli Termos-Boyun Askısı-Fermuarlı Cepli Matara Kılıfı**ÜRÜN ÖLÇÜLERİ DİKKAT: Boy:18cm En:8cm Kapasite:470ML Ürün Boş Ağırlığı 270g (Kılıflı Ağırlığı:370g)**PİPETLİ Kullanıma Uygundur ***Ürün Materyalleri***-KAPAK: BPA İÇERMEYEN TRİTAN (USA) PLASTİKDIŞ TASARIM GÖVDE : 304 PASLANMAZ ÇELİKİÇ GÖVDE : 316 PASLANMAZ ÇELİKPİPET VE SIZDIRMAZLIK HALKASI : DÜNYA STANDARTLARINDA BİRİNCİ KALİTE JAPON ÜRETİM SİLİKON. **BPA YOK KOKU YOK SIZDIRMA YOK**Tüm ürünler T.K.I.B nın testlerinden pozitif onay olarak ithalatı yapılmıştır.LÜTFEN DİKKAT: SU MATARALARINI ASLA KAYNATMAYINIZ STRELİZASYON CİHAZINA KOYMAYINIZ**Bulaşık makinasında yıkanması üründe çiziklere ve zamanla makinanın yıkama esmasında kötü kokuların mataraya sinmesine sebebiyet verebilmektedir..**ÜRÜN ELDE YIKANMAYA UYGUNDUR...**Her kullanımdan sonra mataranın elde yıkanması ve kullanılmadığı zamanlarda kapağın açık olarak saklanması önerilir.**Ürün içerisine sıcak ve soğuk sıvılar koyabilirsiniz.(-10 +90 derece) (yalıtım özelliği bulunmamaktadır sadece çelik ürünlerde vardır)

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Kapasite:
450-550 ml
Marka:
Vagonlife
Renk :
Renkli

Sık Sorulan Sorular

Vagonlife Cocosmile Cs 8103 Özel Kutulu Kılıflı 470 Ml Pipetli Çelik Termos Renkli fiyatı ne kadar ?

Vagonlife Cocosmile Cs 8103 Özel Kutulu Kılıflı 470 Ml Pipetli Çelik Termos Renkli fiyatı 1300.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Vagonlife Cocosmile Cs 8103 Özel Kutulu Kılıflı 470 Ml Pipetli Çelik Termos Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Vagonlife Cocosmile Cs 8103 Özel Kutulu Kılıflı 470 Ml Pipetli Çelik Termos Renkli En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Vagonlife Cocosmile Cs 8103 Özel Kutulu Kılıflı 470 Ml Pipetli Çelik Termos Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Vagonlife Cocosmile Cs 8103 Özel Kutulu Kılıflı 470 Ml Pipetli Çelik Termos Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Vagonlife Cocosmile Cs 8103 Özel Kutulu Kılıflı 470 Ml Pipetli Çelik Termos Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Vagonlife Cocosmile Cs 8103 Özel Kutulu Kılıflı 470 Ml Pipetli Çelik Termos Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.