0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Derin Tencere 22 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Cam Kapaklı Siyah

Kazancınız 13%
Arsimo Özel%13 İndirim
999.00 TL
869.13 TL
Kazancınız: 129.87 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

CAM KAPAKLI EZME GRANİT DERİN TENCERE 22 CM | GOLD KULPLU YAPIŞMAZ TABAN TENCERE CAM KAPAKLI SİYAH Mutfakta fonksiyonellik ve zarafetin bir araya geldiği bu Cam Kapaklı Ezme Granit Derin Tencere, 22 cm boyutu ve gold kulplarıyla mükemmel bir pişirme deneyimi sunar. Yüksek kaliteli malzemeler ve şık tasarımı ile bu tencere, her mutfakta vazgeçilmez bir yardımcınız olacak. Özellikler: 22 cm Boyut: Ezme ve derin tencere ihtiyaçlarınıza mükemmel bir çözüm olan 22 cm boyutuyla çok yönlü bir kullanım sunar. ; Gold Kulplu Tasarım: Altın renkli detaylarla süslenmiş kulplar, tencereye şıklık katar ve kullanımı sırasında kolay taşıma sağlar. ; Yapışmaz Taban: Yüksek kaliteli yapışmaz tabanı sayesinde yemeklerinizin kolayca pişmesini sağlar ve temizliği hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. ; Cam Kapak: Şeffaf cam kapak, pişirme sürecini izleme imkanı sunar. Böylece yemeklerinizi mükemmel şekilde kontrol edebilirsiniz. ; Dayanıklı Malzemeler: Tencerenin üretiminde kullanılan dayanıklı granit malzeme, uzun ömürlü ve güvenilir bir kullanım sağlar. ; Neden Cam Kapaklı Ezme Granit Derin Tencere'yi Seçmelisiniz? Modern mutfaklara uyum sağlayan siyah tasarım ve altın renkli kulplar.; Yapışmaz taban, lezzetli yemeklerin kolayca pişirilmesini ve temizlenmesini sağlar.; Cam kapak, pişirme sürecini gözlemleme ve kontrol etme özgürlüğü sunar.; Dayanıklı malzemelerle uzun ömürlü kullanım.; Cam Kapaklı Ezme Granit Derin Tencere, mutfakta hem estetik hem de pratik kullanımı arayanlar için ideal bir tercihtir. Bu mükemmel tencereyi hemen sepetinize ekleyin ve lezzetli yemeklerin keyfini çıkarın!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Granit
Parça Sayısı :
2 Parça
Renk :
Yapışmaz Taban


Sık Sorulan Sorular

Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Derin Tencere 22 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Cam Kapaklı Siyah fiyatı ne kadar ?

Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Derin Tencere 22 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Cam Kapaklı Siyah fiyatı 869.13 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Derin Tencere 22 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Cam Kapaklı Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Derin Tencere 22 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Cam Kapaklı Siyah En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Derin Tencere 22 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Cam Kapaklı Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Derin Tencere 22 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Cam Kapaklı Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Derin Tencere 22 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Cam Kapaklı Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Derin Tencere 22 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Cam Kapaklı Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.