0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Basık Güveç Tencere 32 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Siyah

Kazancınız 13%
Arsimo Özel%13 İndirim
1,599.00 TL
1,391.13 TL
Kazancınız: 207.87 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

CAM KAPAKLI EZME GRANİT BASIK GÜVEÇ TENCERE 32 CM | GOLD KULPLU YAPIŞMAZ TABAN TENCERE CAM KAPAKLI SİYAH Mutfakta şıklığı ve fonksiyonelliği bir araya getiren bu Cam Kapaklı Ezme Granit Basık Güveç Tencere, 32 cm boyutu ve altın renkli kulplarıyla yemek pişirme deneyiminizi zirveye taşıyor. Modern tasarımı, sağlam yapısı ve kullanışlı özellikleriyle bu tencere, her mutfakta vazgeçilmez bir yardımcınız olacak. Özellikler: 32 cm Boyut: Büyük aile yemekleri, özel davet sofraları veya özel günler için ideal bir boyutta olan 32 cm tencere, geniş pişirme kapasitesi sunar. ; Gold Kulplu Tasarım: Altın renkli detaylarla süslenmiş ergonomik kulplar, tencereye zarafet katar ve kullanımı sırasında taşımayı kolaylaştırır. ; Yapışmaz Taban: Yüksek kaliteli yapışmaz tabanı sayesinde yemeklerinizin kolayca pişmesini sağlar ve temizliği hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. ; Cam Kapak: Şeffaf cam kapak, pişirme sürecini izlemenize olanak tanır ve yemeklerinizi mükemmel şekilde kontrol etmenizi sağlar. ; Dayanıklı Malzemeler: Tencerenin üretiminde kullanılan sağlam granit malzeme, uzun ömürlü ve güvenilir bir kullanım sunar. ; Neden Cam Kapaklı Ezme Granit Basık Güveç Tencere'yi Seçmelisiniz? Modern mutfağınıza uyumlu siyah tasarım ve altın renkli kulplar.; Yapışmaz taban, lezzetli yemeklerin kolayca pişirilmesini ve temizlenmesini sağlar.; Cam kapak, pişirme sürecini gözlemleme ve kontrol etme özgürlüğü sunar.; Geniş iç hacim, çeşitli yemekleri mükemmel şekilde pişirmek için idealdir.; Cam Kapaklı Ezme Granit Basık Güveç Tencere, mutfakta şıklığı ve işlevselliği bir araya getirerek lezzetli yemeklerinizi bir adım öteye taşıyor. Bu muazzam tencereyi hemen sepetinize ekleyin ve mutfakta yeni bir deneyim yaşayın!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Granit
Parça Sayısı :
2 Parça
Renk :
Yapışmaz Taban


Sık Sorulan Sorular

Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Basık Güveç Tencere 32 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Siyah fiyatı ne kadar ?

Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Basık Güveç Tencere 32 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Siyah fiyatı 1391.13 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Basık Güveç Tencere 32 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Basık Güveç Tencere 32 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Siyah En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Basık Güveç Tencere 32 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Basık Güveç Tencere 32 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Basık Güveç Tencere 32 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Cam Kapaklı Ezme Granit Basık Güveç Tencere 32 Cm | Gold Kulplu Yapışmaz Taban Tencere Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.