Karaca Biodiamond Antibakteriyel Kulp Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Tencere Seti

4,999.00 TL
3,287.38 TL
Kazancınız: 1,711.62 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Karaca BioDiamond Antibakteriyel Kulp İndüksiyon Tabanlı 6 Parça Tencere Seti Set İçeriği 16 cm Tencere- 1,2 lt ; 18 cm Derin Tencere- 1,6 lt ; 20 cm Derin Tencere 2,3 lt; Özellikler Antibakteriyel Silver Nano-Tech Kulp teknolojisi ile geliştirilmiştir. ; Gümüş nano partiküllerle kaplanan kulplar uzun yıllar antibakteriyel kalma özelliğine sahiptir. ; Yemek yaparken hijyen konusunda endişesiz ve konforlu bir kullanım sağlar. ; Doğanın En Dayanıklı Harikası Gerçek Elmas Kristallerinden üretilmiştir.; Üstün yanmaz yapışmaz yüzeye sahiptir.; Ultra dayanıklılık sunar.; Yağsız yumurta pişirilebilir.; Yağsız sebze pişirilebilir.; İndüksiyon dahil tüm ocaklarda kullanılabilir.; Bulaşık makinesinde yıkanabiir.; PFOA içermez.;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Karaca

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Bio Diamond
Parça Sayısı :
6 Parça
Renk :
Antibakteriyel


Sık Sorulan Sorular

Karaca Biodiamond Antibakteriyel Kulp Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Tencere Seti fiyatı ne kadar ?

Karaca Biodiamond Antibakteriyel Kulp Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Tencere Seti fiyatı 3287.38 TL olarak öne çıkmaktadır.

Karaca Biodiamond Antibakteriyel Kulp Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Tencere Seti satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Karaca Biodiamond Antibakteriyel Kulp Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Tencere Seti En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Karaca Biodiamond Antibakteriyel Kulp Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Tencere Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Karaca Biodiamond Antibakteriyel Kulp Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Tencere Seti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Karaca Biodiamond Antibakteriyel Kulp Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Tencere Seti ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Karaca Biodiamond Antibakteriyel Kulp Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Tencere Seti ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.