Akdeniz Ametist Bakalit Kulp Döküm Tencere Seti Gri (24/26/26)Cm Ozelalan1

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
2,980.00 TL
2,374.82 TL
Kazancınız: 605.18 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ametist Bakalit Kulp Döküm Tencere Seti Gri (24/26/26)cm, mutfakta işlerinizi kolaylaştıracak bir üründür. Profesyonel aşçılar gibi yemeklerinizi pişirebilir, lezzetli tariflerinizi deneyebilirsiniz.

Bu tencere seti, yüksek kaliteli ametist bakalit kulplarıyla tasarlanmıştır. Bu sayede tencereyi tutarken ellerinizin yanmamasını sağlar. Özellikle uzun süre pişirme yaparken bu özellik oldukça önemlidir.

Bu setin içeriğinde 24 cm derin tencere, 26 cm basık tencere ve 26 cm tava bulunmaktadır. Farklı boyutlardaki tencereler sayesinde farklı yemekler pişirebilir, çeşitli mutfak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.

Bu tencere seti, indüksiyonlu ocaklar dahil olmak üzere tüm ocak tipleriyle uyumludur. Dolayısıyla, evinizde hangi tür bir ocak varsa bu seti kullanabilirsiniz. Ayrıca, bulaşık makinesinde yıkanabilir özelliği sayesinde temizliği de oldukça kolaydır.

Fırında kullanıma uygun olan bu tencere seti, yemeklerinizi fırında da pişirebilmenizi sağlar. Ayrıca, ocakta kullanabileceğiniz gibi sofranızda da doğrudan sunum yapabilirsiniz. Şık tasarımıyla sofranızı güzelleştirirken, misafirlerinize de lezzetli yemekler sunabilirsiniz.

Bu ürünün özellikleri arasında dayanıklılık ve kalite de bulunmaktadır. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilen bu tencere seti, uzun süre kullanabileceğiniz bir üründür. Hem günlük mutfak ihtiyaçlarınızı karşılar hem de profesyonel mutfak deneyimine sahip olmanızı sağlar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Unisex
Marka:
Akdeniz
Materyal:
Granit
Renk :
OzelAlan1

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Akdeniz Ametist Bakalit Kulp Döküm Tencere Seti Gri (24/26/26)Cm Ozelalan1 fiyatı ne kadar ?

Akdeniz Ametist Bakalit Kulp Döküm Tencere Seti Gri (24/26/26)Cm Ozelalan1 fiyatı 2374.82 TL olarak öne çıkmaktadır.

Akdeniz Ametist Bakalit Kulp Döküm Tencere Seti Gri (24/26/26)Cm Ozelalan1 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Akdeniz Ametist Bakalit Kulp Döküm Tencere Seti Gri (24/26/26)Cm Ozelalan1 En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Akdeniz Ametist Bakalit Kulp Döküm Tencere Seti Gri (24/26/26)Cm Ozelalan1 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Akdeniz Ametist Bakalit Kulp Döküm Tencere Seti Gri (24/26/26)Cm Ozelalan1 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Akdeniz Ametist Bakalit Kulp Döküm Tencere Seti Gri (24/26/26)Cm Ozelalan1 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Akdeniz Ametist Bakalit Kulp Döküm Tencere Seti Gri (24/26/26)Cm Ozelalan1 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.