Arsimo Akdeniz Serisi Bakalit Mor Kulp Orta Boy Çelik Çaydanlık Takımı | Mor Bakalit Orta Boy Çaydanlık

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
1,899.00 TL
1,513.35 TL
Kazancınız: 385.65 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Akdeniz Serisi Bakalit Mor Kulp Orta Boy Çelik Çaydanlık Takımı, çay keyfinizi daha da renklendirecek şık ve kullanışlı bir seçenektir. Bu çaydanlık takımı, kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiş olup uzun ömürlüdür. Paslanmaz çelikten imal edilen çaydanlık, sağlam yapısıyla dikkat çekmektedir.

Elmas Elit Çaydanlık Takımı 304 Kalite standartlarında üretilmiştir. Kendinden süzgeçli olan çaydanlık, demleme işlemini kolaylaştırır. Ayrıca çayın lezzetini etkilemeden süzgeç görevi de görür. Bu özelliğiyle misafirlerinize rahatlıkla çay ikram edebilirsiniz.

Çaydanlığın 3 kat kapsül tabanı, eşit ısı dağılımı sağlar ve ısıyı uzun süre muhafaza eder. Böylece çayınız sıcaklığını korur ve daha uzun süre lezzetini korur. Özenle parlatılmış dış yüzeyi ise şıklık kazandırır.

Akdeniz Serisi Bakalit Mor Kulp Orta Boy Çelik Çaydanlık Takımı, Orta Boy ölçülerindedir. Dem Haznesi 0,75 litre, Su Haznesi ise 1,75 litre kapasiteye sahiptir. Bu sayede hem kendinize hem de misafirlerinize yeterli miktarda çay demleyebilirsiniz.

Özetle, Akdeniz Serisi Bakalit Mor Kulp Orta Boy Çelik Çaydanlık Takımı, kaliteli malzemeleri ve şık tasarımıyla çay keyfinizi daha da artıracak bir seçenektir. Dayanıklı yapısı ve kullanışlı özellikleri ile uzun ömürlü bir çaydanlık takımı arayanlar için ideal bir tercih olacaktır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Çelik
Renk :
Mor


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo Akdeniz Serisi Bakalit Mor Kulp Orta Boy Çelik Çaydanlık Takımı | Mor Bakalit Orta Boy Çaydanlık fiyatı ne kadar ?

Arsimo Akdeniz Serisi Bakalit Mor Kulp Orta Boy Çelik Çaydanlık Takımı | Mor Bakalit Orta Boy Çaydanlık fiyatı 1513.35 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Akdeniz Serisi Bakalit Mor Kulp Orta Boy Çelik Çaydanlık Takımı | Mor Bakalit Orta Boy Çaydanlık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Akdeniz Serisi Bakalit Mor Kulp Orta Boy Çelik Çaydanlık Takımı | Mor Bakalit Orta Boy Çaydanlık En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Akdeniz Serisi Bakalit Mor Kulp Orta Boy Çelik Çaydanlık Takımı | Mor Bakalit Orta Boy Çaydanlık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Akdeniz Serisi Bakalit Mor Kulp Orta Boy Çelik Çaydanlık Takımı | Mor Bakalit Orta Boy Çaydanlık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Akdeniz Serisi Bakalit Mor Kulp Orta Boy Çelik Çaydanlık Takımı | Mor Bakalit Orta Boy Çaydanlık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Akdeniz Serisi Bakalit Mor Kulp Orta Boy Çelik Çaydanlık Takımı | Mor Bakalit Orta Boy Çaydanlık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.