Skygo 7 Parça Metal Kulp Cam Kapak Granit Chef Tava Ve Tencere Seti Siyah Renkli

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
1,801.20 TL
1,606.48 TL
Kazancınız: 194.72 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

7 Parça Bakalit Kulp Cam Kapak Granit Chef Tava Ve Tencere Seti Gri Materyali Alüminyum Döküm, Kaplaması Granittir. Kulp Bakalit Saptır Yanmaz Ve El Yakmaz. Ürün Uzun Süreli Kullanıma Sahiptir. Ürün Kendi Kutusunda Gönderilecektir. 600 Dereceye Dayanıklı Dış Yüzey Buhar Delikli Cam Kapak. El Yakmayan Yanmaz Bakalit Kulplar. Pfoa Kesinlikle Pfoa (Kanserojen Madde) içermez. Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir. En Iyi Verim Için Ürünü ısı Kaynağının Ortasına Yerleştiriniz. Paket içeriği: 20 Cm Granit Derin Tencere (2,3 Litre) Ve Bakalit Saplı Cam Kapak, 24 Cm Granit Derin Tencere (3,9 Litre) Ve Bakalit Saplı Cam Kapak, 26 Cm Granit Basık Tencere (3,1 Litre) Ve Bakalit Saplı Cam Kapak, 26 Cm Bakalit Kulplu Granit Chef Tava Toplam 7 Parça Şeklinde Gönderilecektir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Skygo
Materyal:
Alüminyum
Parça Sayısı :
7 Parça
Renk :
Renkli

Sık Sorulan Sorular

Skygo 7 Parça Metal Kulp Cam Kapak Granit Chef Tava Ve Tencere Seti Siyah Renkli fiyatı ne kadar ?

Skygo 7 Parça Metal Kulp Cam Kapak Granit Chef Tava Ve Tencere Seti Siyah Renkli fiyatı 1606.48 TL olarak öne çıkmaktadır.

Skygo 7 Parça Metal Kulp Cam Kapak Granit Chef Tava Ve Tencere Seti Siyah Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Skygo 7 Parça Metal Kulp Cam Kapak Granit Chef Tava Ve Tencere Seti Siyah Renkli En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Skygo 7 Parça Metal Kulp Cam Kapak Granit Chef Tava Ve Tencere Seti Siyah Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Skygo 7 Parça Metal Kulp Cam Kapak Granit Chef Tava Ve Tencere Seti Siyah Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Skygo 7 Parça Metal Kulp Cam Kapak Granit Chef Tava Ve Tencere Seti Siyah Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Skygo 7 Parça Metal Kulp Cam Kapak Granit Chef Tava Ve Tencere Seti Siyah Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.