0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Arsimo 7 Parça Bakalit Kulplu Döküm Granit Tencere Seti | Premium Döküm Tencere Set Cam Kapaklı Siyah

Kazancınız 13%
Arsimo Özel%13 İndirim
3,999.00 TL
3,479.13 TL
Kazancınız: 519.87 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tabaklarınızı şık ve şıklıkla pişirmek için ideal olan bu 7 Parça Bakalit Kulplu Döküm Granit Tencere Seti ile mutfak deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyın. Premium döküm malzemeden üretilen bu set, dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirir. İşte setin detayları: Ürün Özellikleri: Malzeme ve Tasarım: Premium döküm malzeme, setin dayanıklılığını ve uzun ömürlülüğünü artırır.; Bakalit kulplar, ergonomik tasarımı ile kullanımı kolay ve güvenli hale getirir.; Granit kaplama, tencerelerin estetik görünümünü artırır ve yapışmaz bir yüzey sunar.; ; Set İçeriği: 26 cm Basık Tencere (3 LT); 24 cm Derin Tencere (4 LT); 18 cm Derin Tencere (1.6 LT); 26 cm Tava (2.6 LT); ; Çeşitli Boyutlar: Farklı boyutlardaki tencereler, çeşitli yemekleri pişirmek ve servis etmek için idealdir.; ; Cam Kapaklı: Cam kapaklar, pişirme sürecini gözlemlemenize olanak tanır ve buharın kaçmasını engeller, lezzeti muhafaza eder.; ; Hızlı ve Eşit Isınma: Döküm malzeme, hızlı ve eşit ısınma sağlar, böylece yiyeceklerinizi mükemmel şekilde pişirir.; ; Kolay Temizlik: Granit kaplama, yapışmayı önleyerek temizliği kolaylaştırır. Şık ve dayanıklı 7 parça bakalit kulplu döküm granit tencere seti, mutfakta profesyonel dokunuşlar yapmanızı sağlar. Farklı boyutlardaki tencereler, çeşitli yemekleri kolayca hazırlamanıza olanak tanır. Ergonomik bakalit kulplar, güvenli ve konforlu kullanım sunar. Cam kapaklar, pişirme sürecini kontrol etmenizi sağlarken, granit kaplama yapışmayı önleyerek temizliği kolaylaştırır. Bu setle mutfak deneyiminizi zenginleştirin ve yemeklerinizi profesyonel bir dokunuşla sunun.; ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Granit Döküm
Parça Sayısı :
7
Renk :
SİYAH


Sık Sorulan Sorular

Arsimo 7 Parça Bakalit Kulplu Döküm Granit Tencere Seti | Premium Döküm Tencere Set Cam Kapaklı Siyah fiyatı ne kadar ?

Arsimo 7 Parça Bakalit Kulplu Döküm Granit Tencere Seti | Premium Döküm Tencere Set Cam Kapaklı Siyah fiyatı 3479.13 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 7 Parça Bakalit Kulplu Döküm Granit Tencere Seti | Premium Döküm Tencere Set Cam Kapaklı Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 7 Parça Bakalit Kulplu Döküm Granit Tencere Seti | Premium Döküm Tencere Set Cam Kapaklı Siyah En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 7 Parça Bakalit Kulplu Döküm Granit Tencere Seti | Premium Döküm Tencere Set Cam Kapaklı Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 7 Parça Bakalit Kulplu Döküm Granit Tencere Seti | Premium Döküm Tencere Set Cam Kapaklı Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 7 Parça Bakalit Kulplu Döküm Granit Tencere Seti | Premium Döküm Tencere Set Cam Kapaklı Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 7 Parça Bakalit Kulplu Döküm Granit Tencere Seti | Premium Döküm Tencere Set Cam Kapaklı Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.