sinerjim 50 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Gıda Pişirme Kağıdı Delikli Yuvarlak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
267.33 TL
233.29 TL
Kazancınız: 34.04 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

BUFFER® 50 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı, yüksek sıcaklığa dayanıklı, su ve yağ geçirmez özellikleriyle gıdalarınızı mükemmel bir şekilde pişirmenizi sağlar. Bu hava fritözü kağıdı, ağartılmamış ve BPA içermeyen kaliteli malzemelerden üretilmiştir.

Delikli yapısı sayesinde, buharın akıcı bir şekilde iletilmesini sağlar ve gıdanızın hava fritözünde mükemmel bir şekilde pişmesine yardımcı olur. Ayrıca, gıdalarınızın yapışmasını önleyerek, fritözünüzü temizlemeyi ve bakımını yapmayı kolaylaştırır.

  • 50 adet delikli yuvarlak model air fryer pişirme kağıdı içerir
  • Gıdaya uygun, toksik olmayan, kokusuz ve zehirsiz olduğu için güvenle kullanabilirsiniz
  • Su ve yağ geçirmez özellikleri ile mükemmel bir pişirme deneyimi yaşamanızı sağlar
  • Kullanımdan sonra atabileceğiniz tek kullanımlık bir üründür, bu nedenle zaman ve emek tasarrufu sağlar
  • Farklı pişirme yöntemleri için kullanabilirsiniz: hava fritözü, mikrodalga, fırın, vapur, ocak vb.
  • 20,5 cm çapında olduğu için birçok farklı boyutta gıda için kullanabilirsiniz

BUFFER® 50 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı, herhangi bir yemeğin tadını etkilemeden mükemmel pişirme sonuçları sağlar. Kullanımı kolay, hafif ve pratiktir. Kesme, katlama veya bükme gerektirmez, kullanıma hazırdır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
sinerjim
Materyal:
Çelik
Parça Sayısı :
0-50
Renk :
İndüksiyon Ocakta kullanılabilir

Sık Sorulan Sorular

sinerjim 50 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Gıda Pişirme Kağıdı Delikli Yuvarlak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir fiyatı ne kadar ?

sinerjim 50 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Gıda Pişirme Kağıdı Delikli Yuvarlak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir fiyatı 233.29 TL olarak öne çıkmaktadır.

sinerjim 50 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Gıda Pişirme Kağıdı Delikli Yuvarlak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

sinerjim 50 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Gıda Pişirme Kağıdı Delikli Yuvarlak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, sinerjim 50 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Gıda Pişirme Kağıdı Delikli Yuvarlak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, sinerjim 50 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Gıda Pişirme Kağıdı Delikli Yuvarlak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

sinerjim 50 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Gıda Pişirme Kağıdı Delikli Yuvarlak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, sinerjim 50 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Gıda Pişirme Kağıdı Delikli Yuvarlak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.