Arsimo 3'Lü Orta Boy Kristal Yuvarlak Erzak Saklama Kabı Seti | Pratik Saklama Kabı Seti 1200 Ml Şeffaf

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
299.00 TL
238.28 TL
Kazancınız: 60.72 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Evinize en çok yakışacak hem dekoratif,hem ihtiyaç ürünlerinden harika bir settir.; Mutfak, oda, kiler, banyo, ofis gibi birçok alanda kullanabilirsiniz.; Ürün Ölçüleri: ; Orta Boy: 16x11 cm; Ürün Kapasitesi: 1200 mL;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Hacim (Elektronik):
0 - 249 ml
Marka:
Materyal (mutfak servis):
Plastik
Ölçüler (mutfak gereçleri):
Tek Ebat
Parça Sayısı :
3
Renk :
Şeffaf


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo 3'Lü Orta Boy Kristal Yuvarlak Erzak Saklama Kabı Seti | Pratik Saklama Kabı Seti 1200 Ml Şeffaf fiyatı ne kadar ?

Arsimo 3'Lü Orta Boy Kristal Yuvarlak Erzak Saklama Kabı Seti | Pratik Saklama Kabı Seti 1200 Ml Şeffaf fiyatı 238.28 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 3'Lü Orta Boy Kristal Yuvarlak Erzak Saklama Kabı Seti | Pratik Saklama Kabı Seti 1200 Ml Şeffaf satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 3'Lü Orta Boy Kristal Yuvarlak Erzak Saklama Kabı Seti | Pratik Saklama Kabı Seti 1200 Ml Şeffaf En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 3'Lü Orta Boy Kristal Yuvarlak Erzak Saklama Kabı Seti | Pratik Saklama Kabı Seti 1200 Ml Şeffaf ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 3'Lü Orta Boy Kristal Yuvarlak Erzak Saklama Kabı Seti | Pratik Saklama Kabı Seti 1200 Ml Şeffaf ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 3'Lü Orta Boy Kristal Yuvarlak Erzak Saklama Kabı Seti | Pratik Saklama Kabı Seti 1200 Ml Şeffaf ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 3'Lü Orta Boy Kristal Yuvarlak Erzak Saklama Kabı Seti | Pratik Saklama Kabı Seti 1200 Ml Şeffaf ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.