Arsimo 2'Li Kalp Etiketli Vakum Kapaklı Kristal Saklama Kabı Kavanoz Seti 3 Lt | Tablet Toz Deterjan Kırmızı

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
399.00 TL
317.97 TL
Kazancınız: 81.03 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu etiketli vakum kapaklı kristal saklama kabı kavanoz, çeşitli kullanım amaçları için uygun olan yüksek kaliteli bir üründür. İşte bu ürünün bazı önemli özellikleri: Kaliteli Malzeme: Bu saklama kabı yüksek kaliteli bir malzemeden üretilmiştir, bu nedenle sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Bu özellik, uzun vadeli kullanım için mükemmel bir seçenek sunar. ; Vakum Kapaklar: Kapakları vakum kapaklardır, bu sayede içindeki gıdaların tazeliğini uzun süre korumanıza yardımcı olur. Ayrıca sızdırmaz ve hava almaz kapaklar, gıdalarınızın kalitesini ve tazeliğini muhafaza etmenize yardımcı olur. ; Gıda İsrafını Önler: Bu saklama kabı içine konulan gıdaların uzun süre taze kalmasını sağlar, bu da gıda israfını önlemeye yardımcı olabilir. Bu özellik, gıda maddelerini daha uzun süre kullanabilmenizi sağlar. ; Sağlık Açısından Güvenli: Ürün BPA içermez, bu da sağlık açısından güvenli olduğu anlamına gelir. Gıda ile temas ettiğinde herhangi bir zararlı madde içermez. ; Çok Amaçlı Kullanım: Bu saklama kabı, kurabiye, müsli, kuruyemiş, bakliyat, çerez, mama, şeker, deterjan gibi çeşitli ürünler için kullanılabilir. Evdeki depolama ihtiyaçları için mükemmel bir çözümdür. Ayrıca kedi maması, köpek maması kabı olarak da kullanılabilir ve deterjan veya tablet saklamak için de uygundur. ; Dayanıklı ve Kolay Temizlenebilir: Saklama kabı darbelere karşı dayanıklıdır ve günlük kullanımda sağlam bir seçenektir. Ayrıca temizliği kolaydır ve kullanım sonrası rahatça yıkanabilir. ; Saklama kabının ölçüleri şu şekildedir: Yükseklik 23 cm, Genişlik 16 cm, Uzunluk 9 cm. ; Bu çok amaçlı saklama kabı, farklı ihtiyaçlar için kullanabileceğiniz sağlam ve kullanışlı bir üründür. Gıdaların tazeliğini korumak ve evde düzen sağlamak için ideal bir seçenektir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Hacim (Elektronik):
0 - 3 L
Marka:
Materyal (mutfak servis):
Plastik
Parça Sayısı :
2 Parça
Renk :
Kırmızı


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo 2'Li Kalp Etiketli Vakum Kapaklı Kristal Saklama Kabı Kavanoz Seti 3 Lt | Tablet Toz Deterjan Kırmızı fiyatı ne kadar ?

Arsimo 2'Li Kalp Etiketli Vakum Kapaklı Kristal Saklama Kabı Kavanoz Seti 3 Lt | Tablet Toz Deterjan Kırmızı fiyatı 317.97 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 2'Li Kalp Etiketli Vakum Kapaklı Kristal Saklama Kabı Kavanoz Seti 3 Lt | Tablet Toz Deterjan Kırmızı satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 2'Li Kalp Etiketli Vakum Kapaklı Kristal Saklama Kabı Kavanoz Seti 3 Lt | Tablet Toz Deterjan Kırmızı En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 2'Li Kalp Etiketli Vakum Kapaklı Kristal Saklama Kabı Kavanoz Seti 3 Lt | Tablet Toz Deterjan Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 2'Li Kalp Etiketli Vakum Kapaklı Kristal Saklama Kabı Kavanoz Seti 3 Lt | Tablet Toz Deterjan Kırmızı ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 2'Li Kalp Etiketli Vakum Kapaklı Kristal Saklama Kabı Kavanoz Seti 3 Lt | Tablet Toz Deterjan Kırmızı ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 2'Li Kalp Etiketli Vakum Kapaklı Kristal Saklama Kabı Kavanoz Seti 3 Lt | Tablet Toz Deterjan Kırmızı ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.