0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Arsimo 22 Cm Redio Serisi Tencere Yapışmaz Taban Cam Kapaklı Kırmızı Tencere | Ptfe Kaplama

Kazancınız 13%
Arsimo Özel%13 İndirim
559.00 TL
486.33 TL
Kazancınız: 72.67 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

22 cm Redio Serisi Tencere Yapışmaz Taban Cam Kapaklı Kırmızı Tencere | PTFE Kaplama Mükemmel yemekleri pişirmenin yeni standardı: 22 cm Redio Serisi Tencere! Şık tasarımı, kullanışlı özellikleri ve dayanıklı yapısıyla mutfağınıza değer katıyor. Özellikler: Gövde: %99,5 saf alüminyumdan üretilmiş olup, presleme tekniği ile şekillendirilmiştir.; Kaplamalar: Dış yüzey, silikon polyester boya veya yapışmaz bazlı boya ile kaplıdır. İç yüzey ise yapışmaz PTFE kaplamadır.; Aksesuarlar: %100 bakalit veya paslanmaz çelik saplar, kaynaklı ve belli ürünlerde saplar perçinli olarak gövdeye uygulanmıştır.; Taban: Tornalı tabanı sayesinde hızlı ve eşit ısı dağılımı sağlar.; Kapak: Sabit buhar çıkışı sağlayan paslanmaz çelik ile çevrilmiş temperli cam kapak veya S tipi borosilikat cam kapak seçenekleri mevcuttur.; Bu tencere, mutfakta en zorlu görevlere bile karşı koyacak şekilde tasarlanmıştır. Yapışmaz tabanı sayesinde yemekleriniz kolayca pişer ve temizlik son derece pratiktir. Ayrıca, dayanıklı yapısı ile uzun ömürlü bir kullanım sunar. Neden Redio Serisi Tencere'yi Seçmelisiniz? Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir.; Yapışmaz PTFE kaplamasıyla güvenli ve kolay kullanım.; Şık tasarımı ve kırmızı rengiyle mutfağınıza zarafet katar.; Çeşitli kapak seçenekleri ile pişirme kontrolü sağlar.; Evinizin mutfağında Redio Serisi Tencere ile lezzetin ve şıklığın keyfini çıkarın. Şimdi sepetinize ekleyin ve kaliteyi deneyimleyin!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Teflon
Parça Sayısı :
2 Parça
Renk :
Yapışmaz Taban


Sık Sorulan Sorular

Arsimo 22 Cm Redio Serisi Tencere Yapışmaz Taban Cam Kapaklı Kırmızı Tencere | Ptfe Kaplama fiyatı ne kadar ?

Arsimo 22 Cm Redio Serisi Tencere Yapışmaz Taban Cam Kapaklı Kırmızı Tencere | Ptfe Kaplama fiyatı 486.33 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 22 Cm Redio Serisi Tencere Yapışmaz Taban Cam Kapaklı Kırmızı Tencere | Ptfe Kaplama satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 22 Cm Redio Serisi Tencere Yapışmaz Taban Cam Kapaklı Kırmızı Tencere | Ptfe Kaplama En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 22 Cm Redio Serisi Tencere Yapışmaz Taban Cam Kapaklı Kırmızı Tencere | Ptfe Kaplama ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 22 Cm Redio Serisi Tencere Yapışmaz Taban Cam Kapaklı Kırmızı Tencere | Ptfe Kaplama ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 22 Cm Redio Serisi Tencere Yapışmaz Taban Cam Kapaklı Kırmızı Tencere | Ptfe Kaplama ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 22 Cm Redio Serisi Tencere Yapışmaz Taban Cam Kapaklı Kırmızı Tencere | Ptfe Kaplama ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.