schitec 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Yedek Kordonlu Gümüş

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
1,455.92 TL
1,291.40 TL
Kazancınız: 164.52 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

2023 Watch GT3 Pro Android İos HarmonyOs Uyumlu Akıllı Saat Yedek Kordonlu Gümüş, spor ergonomik tasarımı ve birçok özelliği ile kullanıcılara farklı bir deneyim sunuyor. Sesli Asistan yönetimi, Facebook, Whatsap, WeChat, İnstagram, Sms, Gmail, Twitter ve diğer anlık bildirim takipleri ile kullanıcıların hayatını kolaylaştırıyor.

İstendiğinde QR code telefon bağlantısı yapabilmek, hesap makinesi, kronometre, kalori hesaplama, uyku takip, basınç takip, nefes diyafram çalışma, nabız takip, sesli görüşme, rehber ekleme, ayarlar, dil seçenekleri gibi özelliklerle hayatınızı kolaylaştırır.

14 ana kategoride yer alan spor modları, kan şekeri takibi, nefes hızı takibi, video oynatma kontrolü, tansiyon ölçümü, hava durumu takibi, QR code kartvizit, kandaki oksijen ölçümü, ekran parlaklık ayarı, zamanlayıcı, NFC ödeme tanımlama, sağlık kontrol bildirimi, ilaç kullanma takip, uzun süre oturma takip ve uyarı ve spor rekoru takibi gibi birçok özellikleri vardır.

2023 Watch GT3 Pro Android İos HarmonyOs Uyumlu Akıllı Saat Yedek Kordonlu Gümüş, yazılım güncelleme, fotoğraf çekme erişimi, cüzdan, sağlık hatırlatmaları, alarm, favori rehber ekleme, uygulama yükleme gibi özellikleri de barındırmaktadır.

Bunların yanı sıra, cihazı bul, adım takip, mesafe ölçümü, kalori tüketimi, şarj durumu, egzersiz planlama, adet döngüsü hesaplama, aktivite yönetimi, tükenmişlik vücut ölçümü, solunum hızı, SpO2 ölçümü, ağırlık takibi, egzersiz takip ve kablosuz wireless şarj edebilme özelliği gibi birçok özellikle donatılmıştır.

Kutu içeriğinde bir adet kablosuz şarj pad ve bir adet yedek akıllı saat kordonu da bulunmaktadır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla schitec

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Garanti Tipi:
2 Yıl
Garanti Tipi:
İthalatçı Garantili
İşletim Tipi:
Android + iOS
Kasa Renk:
Gümüş
Kordon Renk:
Gümüş
Marka:
Renk :
Gümüş


Sık Sorulan Sorular

schitec 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Yedek Kordonlu Gümüş fiyatı ne kadar ?

schitec 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Yedek Kordonlu Gümüş fiyatı 1291.40 TL olarak öne çıkmaktadır.

schitec 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Yedek Kordonlu Gümüş satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

schitec 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Yedek Kordonlu Gümüş En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, schitec 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Yedek Kordonlu Gümüş ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, schitec 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Yedek Kordonlu Gümüş ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

schitec 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Yedek Kordonlu Gümüş ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, schitec 2023 Watch Gt3 Pro Android Ios Harmonyos Uyumlu Akıllı Saat Yedek Kordonlu Gümüş ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.