schitec 2024 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android Ios Uyumlu Akıllı Saat Yeşil

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
1,578.80 TL
1,400.40 TL
Kazancınız: 178.40 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

2023 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android Ios Uyumlu Akıllı Saat Yeşil, Spor aktivitelerini takip edebilen ve sağlık durumunu gerçek zamanlı olarak yönetebilen bir akıllı saattir.

Bu şık ve modaya uygun silikon kayışlı saatin, 2,05 inç geniş IPS ekranı, kalp atış hızı monitörü, SPO2 kan oksijen monitörü, uyku monitörü ve multisport modları gibi çeşitli özellikleri ile donatılmıştır.

Ayrıca, Bluetooth araması yapma özelliği de bulunmaktadır. Arama yanıtlama ve yapmak için cihazınızdan gerekli izinleri vermeniz ve tüm ayarları yapmanız gerekmektedir.

2023 Watch 8 Pro MaxSmart Watch, 45*38*11.5mm boyutlarındadır ve yaklaşık 50g ağırlığındadır. Kasanın sağ tarafında iki fiziksel düğme bulunur ve cihazın arka tarafında manyetik kontaklar ve bir kalp atış hızı sensörü yer alır.

Bu akıllı saat, 2.5D camla kavisli 2.05 inç Büyük IPS dokunmatik ekrana sahiptir ve 420*485 piksel çözünürlükle oluşturulmuştur. Ekran, 50'den fazla saat yüzüyle doludur ve siyah ve gümüş renklerde mevcuttur.

2023 Watch 8 Pro Max Akıllı Saat, ellerinizi yıkarken veya yağmurlu günlerde takılabilecek bir su geçirmezlik özelliğine de sahiptir. 24 saat boyunca kalp atış hızınızı ve uykunuzu kontrol etmenize yardımcı olan bir kalp atış hızı sensörü ve eksiksiz uyku monitörü de bulunmaktadır.

Bunların dışında, günlük kalori yakımınızı kontrol etmenize ve tahmin etmenize yardımcı olan bir pedometre ve doğrudan bir akıllı saat üzerinden arama yapmanızı sağlayan bir hoparlör ve mikrofon da bulunmaktadır.

Ek olarak, kan oksijen monitörü, kan basıncı monitörü, termometre, hareketsiz hatırlatma, çoklu spor modları, Alipay Çevrimdışı ödeme, hava durumu, telefon bulma, Bluetooth vb. gibi ek özellikleri de mevcuttur.

Bu akıllı saat, 2-5 gün normal kullanım ve 14 gün bekleme süresi ile 380 mAh pil kapasitesi ile donatılmıştır. Gerçek AMOLED Ekranı, yüksek yenileme hızı ve yüksek performanslı çift çekirdekli işlemci, entegre yüksek performanslı 2D grafik motoru ve yapay zeka ile ağı hızlandırıcısı özellikleri, piyasadaki diğer modellerden çok daha üstün bir ekran efekti getirir.

Ayrıca, açık hava keşfi için Bulit-in Pusula özelliği de mevcuttur.

Kutu içeriği:

  • 1 Adet Kablosuz Şarj Padı
  • 1 Adet Yedek Akıllı Saat Kordonu (farklı renklerde)

2023 Watch 8 Pro Max Amoled Ekran Android Ios Uyumlu Akıllı Saat Yeşil, şık tasarımı, birçok özelliği ve su geçirmezliği ile sizin için en uygun seçeneklerden biridir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla schitec

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
2 Yıl
Garanti Tipi:
İthalatçı Garantili
İşletim Tipi:
Android
Kasa Renk:
Rose Gold
Kordon Renk:
Yeşil
Marka:
Renk :
YEŞİL


Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.