sinerjim 200 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Pişirme Kağıdı Delikli Kare Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
403.54 TL
369.64 TL
Kazancınız: 33.90 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

BUFFER® 200 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Hava Fritöz Yağ Geçirmez Yapışmaz Gıda Pişirme Kağıdı Delikli Kare Model, pratik ve kullanışlıdır. Ürün, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve toksik olmayan, kokusuz, yüksek sıcaklığa dayanıklı, gıda maddelerine uygun, ağartılmamış, zehirsiz ve BPA içermez.

Tek kullanımlık Hava Fritöz Kağıdı su ve yağ geçirmez özellikleri ile air fryer yüzünü gıda kalıntılarından arındırır. Ürün, delikli yapısı sayesinde buharı akıcı bir şekilde iletir ve pişirme sürecinde gıdaların düzgün pişmesine olanak tanır. Ayrıca, yağ geçirmez ve yapışmaz özellikleri sayesinde fritözün temizlenmesi ve bakımı kolaylaşır.

Gıda Pişirme Kağıdı, çok amaçlı pişirme için kullanılabilir. Kavurma, kızartma, günlük pişirme ve benzeri işlemler için uygundur. Ayrıca, ev pişirme ve mutfak pişirme işlemleri için de idealdir. Ürünün kompakt tasarımı, kullanımının kolay olmasını sağlar.

Sıcak hava fritözleri için bu kağıt altlıklar fazla yağı emer ve gıdalara yapışmaz, bu da fritözün temizlenmesini ve bakımını kolaylaştırır. Ürün, kullanıma hazırdır ve yırtma, katlama, kesme veya bükme gerektirmez.

Ürünün paket içeriği 200 adet delikli kare model air fryer pişirme kağıdıdır. Ürün boyutu En: 20,1 cm Boy: 20,1 cm'dir.

Hava Fritöz için Air Fryer Pişirme Kağıdı arayanlar için ideal bir seçimdir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
sinerjim
Materyal:
Çelik
Parça Sayısı :
0-50
Renk :
İndüksiyon Ocakta kullanılabilir

Sık Sorulan Sorular

sinerjim 200 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Pişirme Kağıdı Delikli Kare Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir fiyatı ne kadar ?

sinerjim 200 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Pişirme Kağıdı Delikli Kare Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir fiyatı 369.64 TL olarak öne çıkmaktadır.

sinerjim 200 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Pişirme Kağıdı Delikli Kare Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

sinerjim 200 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Pişirme Kağıdı Delikli Kare Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, sinerjim 200 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Pişirme Kağıdı Delikli Kare Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, sinerjim 200 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Pişirme Kağıdı Delikli Kare Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

sinerjim 200 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Pişirme Kağıdı Delikli Kare Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, sinerjim 200 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Pişirme Kağıdı Delikli Kare Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.