Arsimo 18 Cm Redio Serisi Sahan Yapışmaz Taban Kırmızı Tava Sahan | Ptfe Kaplama

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
329.00 TL
262.19 TL
Kazancınız: 66.81 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

18 cm Redio Serisi Sahan, mutfakta yaratıcılığınızı konuşturmanızı sağlayacak şık tasarıma sahip bir tavadır. Bu tava, lezzetli yemeklerinizi pişirmek için ihtiyacınız olan tüm özelliklere sahiptir.

Gövde, %99,5 saf alüminyumdan üretilmiştir ve presleme tekniği ile şekillendirilmiştir. Bu sayede tava sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Dış yüzeyi, silikon polyester boya veya yapışmaz bazlı boya ile kaplıdır. İç yüzey ise yapışmaz PTFE kaplamadır. Bu sayede yemekleriniz kolayca pişer ve tavayı temizlemek çok daha kolay olur.

Tava, 18 cm çapındadır ve kırmızı renklidir. Şık tasarımı ve kırmızı rengiyle mutfağınıza zarafet katar. Ayrıca, yapışmaz tabanı sayesinde yemeklerinizi kolayca pişirebilirsiniz. Yemekleriniz hem daha hızlı hem de daha eşit bir şekilde pişer.

Tavanın sapları %100 bakalit veya paslanmaz çeliktendir. Bazı modellerde saplar kaynaklı olarak gövdeye uygulanmıştır. Bu da tavanın sapının sağlam ve dayanıklı olmasını sağlar.

Tava, tornalı tabanı sayesinde hızlı ve eşit bir şekilde ısı dağılımı sağlar. Bu da yemeklerinizin daha lezzetli pişmesini ve mutfakta daha iyi kontrol sağlamanızı sağlar.

18 cm Redio Serisi Sahan, profesyonel aşçılar ve ev şefleri için ideal bir seçenektir. Yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve yapışmaz PTFE kaplaması sayesinde güvenli ve kolay bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca, şık tasarımı ve kırmızı rengiyle mutfağınıza zarafet katar.

18 cm Redio Serisi Sahan ile mutfakta lezzet dolu anlar yaşamak için şimdi sepetinize ekleyin ve kaliteyi deneyimleyin!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal:
Teflon
Ölçüler (mutfak gereçleri):
18 x 18
Parça Sayısı :
1
Renk :
Kırmızı


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo 18 Cm Redio Serisi Sahan Yapışmaz Taban Kırmızı Tava Sahan | Ptfe Kaplama fiyatı ne kadar ?

Arsimo 18 Cm Redio Serisi Sahan Yapışmaz Taban Kırmızı Tava Sahan | Ptfe Kaplama fiyatı 262.19 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 18 Cm Redio Serisi Sahan Yapışmaz Taban Kırmızı Tava Sahan | Ptfe Kaplama satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 18 Cm Redio Serisi Sahan Yapışmaz Taban Kırmızı Tava Sahan | Ptfe Kaplama En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 18 Cm Redio Serisi Sahan Yapışmaz Taban Kırmızı Tava Sahan | Ptfe Kaplama ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 18 Cm Redio Serisi Sahan Yapışmaz Taban Kırmızı Tava Sahan | Ptfe Kaplama ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 18 Cm Redio Serisi Sahan Yapışmaz Taban Kırmızı Tava Sahan | Ptfe Kaplama ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 18 Cm Redio Serisi Sahan Yapışmaz Taban Kırmızı Tava Sahan | Ptfe Kaplama ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.