sinerjim 150 Adet Kullan-At Delikli Kare Model Pişirme Kağıdı Ve Kare Kırmızı Pişirme Matı 21,5Cm İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
436.57 TL
399.90 TL
Kazancınız: 36.67 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

150 Adet Kullan-At Delikli Kare Model Pişirme Kağıdı Ve Kare Kırmızı Pişirme Matı 21,5Cm, fırın ve hava fritözü kullanıcıları için mükemmel bir kombinasyon.

Airfryer pişirme matı ile yemek yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Yanmaz ve yapışmaz özelliği sayesinde tekrar kullanıma uygundur. Slikon gövdesi koku yapmaz ve herhangi bir alerjiye neden olmaz. Yüksek ısıya dayanıklı mat ile artık istediğiniz yemeği kolayca pişirebilirsiniz. Ürünü kullanmak için tek yapmanız gereken, airfryer'ınızın içine bu ürünü yerleştirmek. Siz de ısıya dayanıklı yapısı sayesinde yanıp y anmayacağından asla endişe duymayacaksınız. Slikon pişirme matı 21,5 cm uzunluğundadır ve kare yapıdadır. Ürün kırmızı ve siyah olmak üzere iki farklı renk seçeneği ile sunulmaktadır. Delikli yapısı sayesinde yemeğiniz pişerken aşırı kokuyu önler.

Kullan-At Delikli Kare Model Pişirme Kağıdı, BUFFER® markası tarafından üretilen bu pişirme kağıdı, toksik olmayan ve kokusuz kaliteli malzemeden yapılmıştır. Yüksek sıcaklıklara dayanıklıdır, gıda maddelerine uygun, ağartılmamış, zehirsiz ve BPA içermez.

Bu kağıdı kullanarak gıdaların yapışmasını ve yağlanmasını önleyebilirsiniz. Tek kullanımlık ve delikli yapısı sayesinde buharı akıcı bir şekilde iletir. Su ve yağ geçirmezlik özelliği sayesinde, yemekleriniz daha lezzetli ve sağlıklı hale gelir. Kullanımı kolay, hafif ve pratiktir. Yırtılma, katlama, kesme veya bükme gerektirmez ve her yemeğin tadını en iyi şekilde çıkarmasını sağlar. Kullanıma hazırdır ve her pakette 150 adet kağıt sunulur.

Bu uygun fiyatlı kombinasyon, mükemmel bir hediye seçeneği olarak da düşünülebilir. Siz de bu ürünleri hemen sipariş edin ve yemek yaparken hem zaman hem de mutfakta temizlik yaparken kolaylık sağlayın.

  • Ürün Özellikleri:
  • Mat Boyutu: 21,5 cm
  • Kağıt Boyutu: En: 20,1 cm Boy: 20,1 cm
  • Mat Yapısı: Kare
  • Kağıt Yapısı: Delikli Kare Model
  • Paket İçeriği: 150 Adet Delikli Kare Model Air Fryer Pişirme Kağıdı

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
sinerjim
Materyal:
Çelik
Parça Sayısı :
0-50
Renk :
İndüksiyon Ocakta kullanılabilir

Sık Sorulan Sorular

sinerjim 150 Adet Kullan-At Delikli Kare Model Pişirme Kağıdı Ve Kare Kırmızı Pişirme Matı 21,5Cm İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir fiyatı ne kadar ?

sinerjim 150 Adet Kullan-At Delikli Kare Model Pişirme Kağıdı Ve Kare Kırmızı Pişirme Matı 21,5Cm İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir fiyatı 399.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

sinerjim 150 Adet Kullan-At Delikli Kare Model Pişirme Kağıdı Ve Kare Kırmızı Pişirme Matı 21,5Cm İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

sinerjim 150 Adet Kullan-At Delikli Kare Model Pişirme Kağıdı Ve Kare Kırmızı Pişirme Matı 21,5Cm İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, sinerjim 150 Adet Kullan-At Delikli Kare Model Pişirme Kağıdı Ve Kare Kırmızı Pişirme Matı 21,5Cm İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, sinerjim 150 Adet Kullan-At Delikli Kare Model Pişirme Kağıdı Ve Kare Kırmızı Pişirme Matı 21,5Cm İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

sinerjim 150 Adet Kullan-At Delikli Kare Model Pişirme Kağıdı Ve Kare Kırmızı Pişirme Matı 21,5Cm İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, sinerjim 150 Adet Kullan-At Delikli Kare Model Pişirme Kağıdı Ve Kare Kırmızı Pişirme Matı 21,5Cm İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.