Paşabahçe 141942 Desenli Kavanoz

Kazancınız 33%
Yaza Merhaba
75.00 TL
51.48 TL
Kazancınız: 23.52 TL
Stokta
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Paşabahçe 141942 Desenli Kavanoz, evde ve iş yerinde kullanabileceğiniz pratik bir üründür. Kavanozun çeşitli amacı için kullanabileceğiniz boyutu 11,5 cm x 8,5 cm'dir. Şık tasarımı sayesinde, mutfak tezgahınızın, dolaplarınızın veya iş yerinizin dekorasyonuna güzellik katar. Kavanoz cam malzemeden yapılmıştır ve desenli yapısı oldukça şık görünmektedir. Bu nedenle, mutfak gereçleriniz arasında özel bir yere sahip olacak.
Bir diğer önemli özelliği ise, sızdırmaz özellikli kapağı olmasıdır. Bu sayede kavanozunuzun içindeki yiyecekleri veya malzemeleri uzun süre saklayabilirsiniz. Kapağı sayesinde, kavanozunuzun içindeki malzemeler hava almadığı için taze kalmaktadır. Ayrıca açısını kolayca ayarlayabilirsiniz. Bu özellikleri sayesinde gıdalarınızın güvenli ve uzun süre kaliteli kalmasını sağlar.
Kavanozun yapısı oldukça sağlamdır, bu yüzden sıcak veya soğuk içeceklere koyabilirsiniz. Kavanozunuzun temizliği oldukça basittir, birkaç dakikada kolayca temizleyebilirsiniz ve tekrar kullanabilirsiniz.
Özetle, Paşabahçe 141942 Desenli Kavanoz, mutfakta ve iş yerinde kullanabileceğiniz çok amaçlı, sağlam ve şık bir üründür. Şık cam tasarımı, sızdırmaz özellikli kapağı ve sağlam yapısı sayesinde yiyeceklerinizi veya malzemelerinizi güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Ayrıca, bu ürün farklı renklerde sunulmaktadır. Sipariş vermeden önce, stok durumunu ve mevcut renkleri öğrenmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Paşabahçe

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.