sinerjim 100 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Yağlı Kağıdı Yuvarlak Tabak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
329.07 TL
301.43 TL
Kazancınız: 27.64 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

100 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Yağlı Kağıdı Yuvarlak Tabak Model, BUFFER kalitesi ile üretilmiştir. Kaliteli malzeme, toksik olmayan, kokusuz, yüksek sıcaklığa dayanıklı, gıda maddelerine uygun, ağartılmamış, zehirsiz ve BPA içermez. Su ve gres geçirmezlik kağıdı sayesinde, hava fryer yüzeyi gıda kalıntılarından arındırır, zaman ve emekten tasarruf sağlar.

  • Parça sayısı: 100 Adet
  • Ürün boyutu: 20 cm çapında

Yağ geçirmez yapışmaz parşömen pişirme kağıdı, kullanımdan sonra atılabilir ve böylece air fryer yüzeyini temizlemeye gerek kalmaz. Hava fritöz, mikrodalga, fırın, vapur, ocak ve benzeri tüm pişirme araçları için uygundur. Günlük pişirme ve ev pişirme için uygun, kompakt tasarımı ile pratik bir kullanım sunar.

Sıcak hava fritözleri için bu kağıt altlıklar fazla yağı emer ve gıdalara yapışmaz, bu da fritözün temizlenmesini ve bakımını kolaylaştırır. Kullanımı kolay, hafif ve pratiktir ve her yemeğin tadını etkilemeden en iyi şekilde görünmesini sağlar. Yırtmaya, katlamaya, kesme veya bükülme gerektirmez, kullanıma hazırdır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
sinerjim
Materyal:
Çelik
Parça Sayısı :
0-50
Renk :
İndüksiyon Ocakta kullanılabilir

Sık Sorulan Sorular

sinerjim 100 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Yağlı Kağıdı Yuvarlak Tabak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir fiyatı ne kadar ?

sinerjim 100 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Yağlı Kağıdı Yuvarlak Tabak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir fiyatı 301.43 TL olarak öne çıkmaktadır.

sinerjim 100 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Yağlı Kağıdı Yuvarlak Tabak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

sinerjim 100 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Yağlı Kağıdı Yuvarlak Tabak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, sinerjim 100 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Yağlı Kağıdı Yuvarlak Tabak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, sinerjim 100 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Yağlı Kağıdı Yuvarlak Tabak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

sinerjim 100 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Yağlı Kağıdı Yuvarlak Tabak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, sinerjim 100 Adet Air Fryer Pişirme Kağıdı Tek Kullanımlık Yağlı Kağıdı Yuvarlak Tabak Model İndüksiyon Ocakta Kullanılabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.