Moorkids Yeni Doğan Hastane Çıkışı %100 Pamuklu İsme Özel 10'Lu Hastane Çıkışı Set Çiçekli Kumaş Karişık

Kazancınız 28%
Yaza Merhaba
1,499.00 TL
1,098.95 TL
Kazancınız: 400.05 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bebeğinizin ismine özel nakış işlemeli nakış detaylı bebek tulumu. ; Dilediğiniz renkte ip ile bebeğinizin ismini nakış işliyoruz. ; %100 Pamuklu Penyedir.; Set İçeriği: tulum, şapka, eldiven, üst zıbın, patikli zıbın, iç zıbın, çıtçıtlı badi, mendil, yakalık ve battaniye.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet (anne-bebek):
Unisex
Desen (anne - bebek giyim):
Çiçekli
Kumaş Tipi :
Kumaş
Marka:
Moorkids
Materyal :
Pamuklu
Parça Sayısı (bebek giyim):
10'lu
Renk :
KARİŞIK
Sürdürülebilir:
Organik
Yaş Grubu (anne - bebek):
Bebek

Sık Sorulan Sorular

Moorkids Yeni Doğan Hastane Çıkışı %100 Pamuklu İsme Özel 10'Lu Hastane Çıkışı Set Çiçekli Kumaş Karişık fiyatı ne kadar ?

Moorkids Yeni Doğan Hastane Çıkışı %100 Pamuklu İsme Özel 10'Lu Hastane Çıkışı Set Çiçekli Kumaş Karişık fiyatı 1098.95 TL olarak öne çıkmaktadır.

Moorkids Yeni Doğan Hastane Çıkışı %100 Pamuklu İsme Özel 10'Lu Hastane Çıkışı Set Çiçekli Kumaş Karişık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Moorkids Yeni Doğan Hastane Çıkışı %100 Pamuklu İsme Özel 10'Lu Hastane Çıkışı Set Çiçekli Kumaş Karişık En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Moorkids Yeni Doğan Hastane Çıkışı %100 Pamuklu İsme Özel 10'Lu Hastane Çıkışı Set Çiçekli Kumaş Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Moorkids Yeni Doğan Hastane Çıkışı %100 Pamuklu İsme Özel 10'Lu Hastane Çıkışı Set Çiçekli Kumaş Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Moorkids Yeni Doğan Hastane Çıkışı %100 Pamuklu İsme Özel 10'Lu Hastane Çıkışı Set Çiçekli Kumaş Karişık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Moorkids Yeni Doğan Hastane Çıkışı %100 Pamuklu İsme Özel 10'Lu Hastane Çıkışı Set Çiçekli Kumaş Karişık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.