emek sağlık Witra Klozetli Tuvaletli Tekerlekli Sandalye Engelli Hasta Banyo Tuvalet Sandalyesi

Kazancınız 26%
Yaza Merhaba
4,500.00 TL
3,387.37 TL
Kazancınız: 1,112.63 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

; LÜTFEN DİKKAT... WİTRA ALAN MÜSTERİLERİMİZ ÜZERİNDE LOGO VE KUTUSU WİTRA YAZMAYAN ÜRÜNLER BİZİM DEGİLDİR ... ; witraBanyo Tuvalet Çok Amaçlı Tekerlekli Sandalye Özellikleri: Katlanabilir şase mevcuttur. Ayaklar çıkartılabilir. Hareketli kolçak sistemi. Frenli sistem tekerlek. Antibakteriyal su geçirmez, oturma minderi. Refakatçi kolları. Çıkartılabilir ve kolay temizlenir lazımlık. Kolayca sökülebilir. Kutulu ürün, sağlam paketleme. 120 kg- 130 kg taşıma kapasite. Kurulum desteği. Asansöre uyumlu. Kızaklı klozet kutusu. Çıkarılabilir klozet. Hastane ve ev için uygun. Dışarıda düz zeminde kolay kullanım. Açılır yan kol. Çelik meteryal. Hastayı üzerinde banyo yaptırmak için uygundur. Ebat olarak tüm kapılardan geçer. Kolay sökülebilir, söküldüğü zaman araç ile kolay taşınır, kolay kurulur. Pedallar çıkarılabilir ; ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
emek sağlık

Sık Sorulan Sorular

emek sağlık Witra Klozetli Tuvaletli Tekerlekli Sandalye Engelli Hasta Banyo Tuvalet Sandalyesi fiyatı ne kadar ?

emek sağlık Witra Klozetli Tuvaletli Tekerlekli Sandalye Engelli Hasta Banyo Tuvalet Sandalyesi fiyatı 3387.37 TL olarak öne çıkmaktadır.

emek sağlık Witra Klozetli Tuvaletli Tekerlekli Sandalye Engelli Hasta Banyo Tuvalet Sandalyesi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

emek sağlık Witra Klozetli Tuvaletli Tekerlekli Sandalye Engelli Hasta Banyo Tuvalet Sandalyesi En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, emek sağlık Witra Klozetli Tuvaletli Tekerlekli Sandalye Engelli Hasta Banyo Tuvalet Sandalyesi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, emek sağlık Witra Klozetli Tuvaletli Tekerlekli Sandalye Engelli Hasta Banyo Tuvalet Sandalyesi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

emek sağlık Witra Klozetli Tuvaletli Tekerlekli Sandalye Engelli Hasta Banyo Tuvalet Sandalyesi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, emek sağlık Witra Klozetli Tuvaletli Tekerlekli Sandalye Engelli Hasta Banyo Tuvalet Sandalyesi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.