0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Winex Mobile Winex İphone 13 Pro Max Uyumlu Güçlendirilmiş Premium Batarya

2,108.97 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Winex İphone 13 Pro Max Uyumlu Güçlendirilmiş Premium Batarya, akıllı telefonunuzun ömrünü uzatarak daha uzun kullanım süresi sağlar. Bu bataryayı kullanmak, Powerbank kullanmaktan daha iyi sonuçlar verir. Winex bataryaların kolayca değiştirilebilir olması, size yedek batarya takarak iletişim kopukluğu yaşamadan kullanmanızı sağlar.

Günlük yaşam temponuzda size eşlik ederek telefonunuzun gücünü maksimize eden Winex bataryalar, gün boyu bitmeyen şarjınızla gününüze rahatça devam etmenizi sağlar. Tüm batarya ürünlerinde Li-ON batarya teknolojisini kullanan Winex, cihazınızla %100 uyumlu çalışır. Üstün performans sağlamak için cihazınızın istediği gerçek değerleri gönderir.

Yüksek teknolojiye sahip akıllı çip sayesinde yüksek voltaj, akım koruma, aşırı şarj ve kısa devre risklerine karşı %100 koruma sağlayan Winex batarya, uluslararası geçerli sertifikalara ve standartlara sahiptir. Her detayında kaliteyi hissedebileceğiniz soket ve bağlantı noktaları, enerji tasarrufu sağlayan yüksek kaliteli alüminyum folyo ve yeni nesil çift entegre ile ultra güvenlik sunar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Winex Mobile

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
6 Ay
Marka:


Sık Sorulan Sorular

Winex Mobile Winex İphone 13 Pro Max Uyumlu Güçlendirilmiş Premium Batarya fiyatı ne kadar ?

Winex Mobile Winex İphone 13 Pro Max Uyumlu Güçlendirilmiş Premium Batarya fiyatı 2108.97 TL olarak öne çıkmaktadır.

Winex Mobile Winex İphone 13 Pro Max Uyumlu Güçlendirilmiş Premium Batarya satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Winex Mobile Winex İphone 13 Pro Max Uyumlu Güçlendirilmiş Premium Batarya En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Winex Mobile Winex İphone 13 Pro Max Uyumlu Güçlendirilmiş Premium Batarya ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Winex Mobile Winex İphone 13 Pro Max Uyumlu Güçlendirilmiş Premium Batarya ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Winex Mobile Winex İphone 13 Pro Max Uyumlu Güçlendirilmiş Premium Batarya ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Winex Mobile Winex İphone 13 Pro Max Uyumlu Güçlendirilmiş Premium Batarya ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.