GELSİNEVİNE Watch4 44Mm Akıllı Saat Buds Live Siyah Bluetooth Kulaklık Standart

Reyon On Mağazasına Özel Tüm ürünlerde %10 İndirim
4,419.99 TL
3,468.99 TL
Kazancınız: 951.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Watch4 44MM Siyah Akıllı Saat Watch4 daha sağlıklı bir hayata erişmek için en iyi yol arkadaşınız olacak.; Fitness verileri elinizin altında böylece spor yaparken kendinizi takip edebilir ve düzenli bir spor çizelgesi oluşturabilirsiniz.; Böylece hayat düzeninizi ne şekilde değiştirip yönlendirebileceğinizi anlayın.?; Kalbinizin ihtiyaç duyduğu tüm veriler İşte karşınızda. ; Başlangıç kalibrasyonunun ardından bu sensörler hızlı bir şekilde tansiyonunuzu kontrol eder. ; Tam daire şeklinde tasarım Şık, Kusursuz, İkonik; Watch4, aerodinamik Koruyucu Alüminyum metal çerçeveli sade bir tasarıma sahiptir. ; Son teknoloji bir görünümün yanı sıra antrenmanlarınız ve günlük işleriniz için faydalı işlevler sunar.?; Hibrid Kayış ve Spor Tipi Kayış ı da içeren oldukça çeşitli kayışlardan dilediğinizi seçerek kayışınızı kendi tarzınıza uyarlayın. ; Yüksek kaliteli malzemeye, tam oturan tasarıma ve tere dayanıklı yüzeye sahip bu kayışla, bileğinize hak ettiği değeri verin.? ; Galaxy Buds Live Siyah Bluetooth Kulaklık Ağırlık: Kulaklık başına 5,6 gram; Sertifika: IPX2; Aktif gürültü engelleme; Tek şarj ile 8 saat kesintisiz müzik (aktif gürültü engelleme ile 6 saat); Kutuyla birlikte tek şarjda 29 saat kullanım süresi (aktif gürültü engelleme ile 21 saat); 5 dakika dolum ile 60 dakika oynatma; 60 mAh kulaklık başına batarya,; 472 mAh taşıma kutusu bataryası; Çift mikrofon; Dokunmatik kontrol;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Garanti Tipi:
2 Yıl
Garanti Tipi:
İthalatçı Garantili
Kasa Renk:
Çok Renkli
Kordon Renk:
Çok Renkli
Marka:
GELSİNEVİNE
Renk :
standart

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

GELSİNEVİNE Watch4 44Mm Akıllı Saat Buds Live Siyah Bluetooth Kulaklık Standart fiyatı ne kadar ?

GELSİNEVİNE Watch4 44Mm Akıllı Saat Buds Live Siyah Bluetooth Kulaklık Standart fiyatı 3468.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

GELSİNEVİNE Watch4 44Mm Akıllı Saat Buds Live Siyah Bluetooth Kulaklık Standart satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

GELSİNEVİNE Watch4 44Mm Akıllı Saat Buds Live Siyah Bluetooth Kulaklık Standart En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, GELSİNEVİNE Watch4 44Mm Akıllı Saat Buds Live Siyah Bluetooth Kulaklık Standart ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, GELSİNEVİNE Watch4 44Mm Akıllı Saat Buds Live Siyah Bluetooth Kulaklık Standart ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

GELSİNEVİNE Watch4 44Mm Akıllı Saat Buds Live Siyah Bluetooth Kulaklık Standart ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, GELSİNEVİNE Watch4 44Mm Akıllı Saat Buds Live Siyah Bluetooth Kulaklık Standart ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.