schitec Watch Gt4 Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu 3 Kordonlu Akıllı Saat Yeşil

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
1,946.74 TL
1,726.76 TL
Kazancınız: 219.98 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Watch GT4, en son teknolojiye sahip akıllı saat kullanıcıları için geliştirildi. Hem Android hem de iOS ile uyumlu olan bu saat, HarmonyOs işletim sistemi sayesinde kullanmaya başladığınız andan itibaren size muhteşem bir akıllı saat deneyimi sunar. Yeşil renkli 3 kordonlu Watch GT4'ün en dikkat çekici özelliklerinden biri, AMOLED ekranıdır. Bu sayede, akıllı saati kullanırken yüksek çözünürlükte net bir görüntü elde edebilirsiniz.

  • AMOLED ekran
  • Android ve iOS uyumlu
  • HarmonyOs işletim sistemi
  • Yeşil renkli 3 kordon
  • Akıllı saat özellikleri

Watch GT4, harika bir tasarıma sahip. Üç farklı kordonuyla kullanabileceğiniz bu saat, şık görüntüsü ve fonksiyonelliği ile herkesi etkileyecek. Akıllı saat özellikleri arasında kalp atış hızı izleme, adım sayar, uyku takibi, çağrı cevaplama ve diğer birçok özellik yer alır. Bu sayede, günlük yaşamınızda size büyük bir kolaylık sağlayacak.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla schitec

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Garanti Tipi:
2 Yıl
Garanti Tipi:
İthalatçı Garantili
İşletim Tipi:
Android + iOS
Kasa Renk:
Gümüş
Kordon Renk:
Yeşil
Marka:
Renk :
YEŞİL


Sık Sorulan Sorular

schitec Watch Gt4 Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu 3 Kordonlu Akıllı Saat Yeşil fiyatı ne kadar ?

schitec Watch Gt4 Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu 3 Kordonlu Akıllı Saat Yeşil fiyatı 1726.76 TL olarak öne çıkmaktadır.

schitec Watch Gt4 Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu 3 Kordonlu Akıllı Saat Yeşil satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

schitec Watch Gt4 Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu 3 Kordonlu Akıllı Saat Yeşil En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, schitec Watch Gt4 Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu 3 Kordonlu Akıllı Saat Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, schitec Watch Gt4 Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu 3 Kordonlu Akıllı Saat Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

schitec Watch Gt4 Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu 3 Kordonlu Akıllı Saat Yeşil ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, schitec Watch Gt4 Amoled Ekran Android İos Harmonyos Uyumlu 3 Kordonlu Akıllı Saat Yeşil ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.