Basriko Vorobela Uyumlu Gs Ultra 8 Vidalı Kapak 49 Mm Akıllı Saat (İthalatçı Garantili) Turuncu

Kazancınız 19%
Yaza Merhaba
899.00 TL
731.88 TL
Kazancınız: 167.12 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

VOROBELA Uyumlu GS Ultra 8 Vidalı Kapak 49 MM Akıllı Saat (İthalatçı Garantili) Turuncu, yenilikçi özellikleri ve şık tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor.

  • Kasa rengi: Gümüş
  • Kordon rengi: Siyah
  • Garanti Tipi: İthalatçı Garantili

Bu akıllı saat, sahip olduğu 49 mm vidalı kasa ile dayanıklı bir kullanım sunarken, turuncu renkli tasarımı ile de stili tamamlayacak harika bir aksesuardır.

GS Ultra 8 Akıllı Saat, birçok özelliği ile kullanıcılara rahatlık ve kolaylık sağlar. Akıllı telefonlar ile uyumludur ve onlar üzerinden kontrol edilebilir. Saat, uyku takibi, kalori hesaplaması, adım sayımı gibi özelliklere sahiptir. Ayrıca, alarm fonksiyonu, müzik çalar ve çağrı cevaplama özelliği de bulunmaktadır.

GS Ultra 8 Akıllı Saat, ithalatçı garantisi ile birlikte geliyor ve uzun ömürlü kullanım sunuyor. Siz de şıklığınızı ve pratikliğinizi bir arada arıyorsanız GS Ultra 8'e sahip olmanızı tavsiye ederiz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Basriko

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Dahili Wifi:
Unisex
Garanti Tipi:
6 Ay
Garanti Tipi:
İthalatçı Garantili
İşletim Tipi:
Android + iOS
Kasa Renk:
Gümüş
Kordon Renk:
Siyah
Marka:
Renk :
Turuncu
Yaş Grubu :
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Basriko Vorobela Uyumlu Gs Ultra 8 Vidalı Kapak 49 Mm Akıllı Saat (İthalatçı Garantili) Turuncu fiyatı ne kadar ?

Basriko Vorobela Uyumlu Gs Ultra 8 Vidalı Kapak 49 Mm Akıllı Saat (İthalatçı Garantili) Turuncu fiyatı 731.88 TL olarak öne çıkmaktadır.

Basriko Vorobela Uyumlu Gs Ultra 8 Vidalı Kapak 49 Mm Akıllı Saat (İthalatçı Garantili) Turuncu satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Basriko Vorobela Uyumlu Gs Ultra 8 Vidalı Kapak 49 Mm Akıllı Saat (İthalatçı Garantili) Turuncu En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Basriko Vorobela Uyumlu Gs Ultra 8 Vidalı Kapak 49 Mm Akıllı Saat (İthalatçı Garantili) Turuncu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Basriko Vorobela Uyumlu Gs Ultra 8 Vidalı Kapak 49 Mm Akıllı Saat (İthalatçı Garantili) Turuncu ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Basriko Vorobela Uyumlu Gs Ultra 8 Vidalı Kapak 49 Mm Akıllı Saat (İthalatçı Garantili) Turuncu ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Basriko Vorobela Uyumlu Gs Ultra 8 Vidalı Kapak 49 Mm Akıllı Saat (İthalatçı Garantili) Turuncu ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.