0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Arsimo Vantuzlu Kilitlenebilir Banyo Tutacağı - Helping Handle Kilitli Vantuzlu Beyaz

Kazancınız 13%
Arsimo Özel%13 İndirim
199.00 TL
173.13 TL
Kazancınız: 25.87 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Özellikle Banyo, Tuvalet ve Benzeri Yerlerde Kullanabileceğiniz Güvenli Tutuş Sağlayacak Benzersiz Bir Ürün! Ürün Özellikleri: Uç kısımlarında yer alan vantuz açma kollarını kaldırıp kullanılacak yüzeye kuvvetlice bastırıp tam kilitli hale getirerek monte edilir.; Herhangi bir dikey veya yatay yüzeye sıkıca uyar.; Adım tırmanmada kullanılabilirsiniz.; Ürünü kullanırken vakum düğmesinin kapalı olduğuna ve kırılmadığına emin olun. Ürün tutunmak amaçlıdır.; Düşme ve kaymaları önler.; Her kullanımdan önce mutlaka vakum düğmelerinin kapalı durumda olduğunu ve vakum tutacağının sabit olduğunu kontrol ediniz.; Banyolarınızda veya düz zemini bulunan herhangi bir yüzeye saniyeler içinde monte ederek kullanabilirsiniz.; Herhangi bir delme veya vidalama işlemi gerçekleştirmeden pratik bir şekilde kilitli vakum sistemi ile her türlü düz ve pürüzsüz yüzeye monte edilebilir.; Ürün Ölçüleri :; Genişlik: 30 cm; Yükseklik: 8 cm; Vantuz Çapı: 10 cm; Ağırlık: 250 Gr; Paket İçeriği: 1 Adet Helping Handle Banyo Tutacağı;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Beyaz


Sık Sorulan Sorular

Arsimo Vantuzlu Kilitlenebilir Banyo Tutacağı - Helping Handle Kilitli Vantuzlu Beyaz fiyatı ne kadar ?

Arsimo Vantuzlu Kilitlenebilir Banyo Tutacağı - Helping Handle Kilitli Vantuzlu Beyaz fiyatı 173.13 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo Vantuzlu Kilitlenebilir Banyo Tutacağı - Helping Handle Kilitli Vantuzlu Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo Vantuzlu Kilitlenebilir Banyo Tutacağı - Helping Handle Kilitli Vantuzlu Beyaz En geç 04 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo Vantuzlu Kilitlenebilir Banyo Tutacağı - Helping Handle Kilitli Vantuzlu Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo Vantuzlu Kilitlenebilir Banyo Tutacağı - Helping Handle Kilitli Vantuzlu Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo Vantuzlu Kilitlenebilir Banyo Tutacağı - Helping Handle Kilitli Vantuzlu Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo Vantuzlu Kilitlenebilir Banyo Tutacağı - Helping Handle Kilitli Vantuzlu Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.