0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

kolsepetim Transformacion Mug Kahve Bardağı 3 Lü Set Riflessi Design 719056

Kazancınız 13%
240.13 TL
208.98 TL
Kazancınız: 31.15 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ürün Özellikleri : Renk : Resimdeki Renk-Desen Kombinasyonu birebir gönderilir ve sürpriz yaşamazsınız. Materyal : PP Plastik Ölçüler : 3 adet x HER BİRİ 400 ml kapasite ÖNE ÇIKAN ÖZELLİK : Sert kapaklı ve rahat içime uygun SICAKLIK KORUMASI : içine dökülen içeceklerin sıcaklığını korumak için özel materyal ve kapak sistemi sunuyoruz. Ayrıca kahve fincanını dayanıklı, kırılmaz ve süper kolay yıkama sağlar.Kahve kupasının astarı tat vermez . Elde yıkanması tavsiye edilir. Kahve kupa gövdesinin yapısı sağlamdır, uzun süre kullanılabilir. KORUMALI KAPAK : Geniş, rahat tutuşlu, kaymaz sap, kahve kupanızı sıcak ve sevecen bir kucaklamada tutmanıza yardımcı olacak, aynı zamanda içmeyi de kolaylaştıracak. 400 ML : 400 ml kahve veya çay tutabilir ve sıcak sıcaklıklarını saatlerce koruyabilir, ayrıca en sevdiğiniz buzlu soğuk içecekler, meyve suyu veya kokteyl için harika çalışır. Güzel sıcaklık muhafazası, mükemmel kalite ve modern tasarım, seyahat kahve fincanını her ailenin sahip olması gereken, açık hava partileri veya sadece evde rahat geceler için mükemmel bir aksesuar haline getirir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla kolsepetim

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Renk :
Renkli


Sık Sorulan Sorular

kolsepetim Transformacion Mug Kahve Bardağı 3 Lü Set Riflessi Design 719056 fiyatı ne kadar ?

kolsepetim Transformacion Mug Kahve Bardağı 3 Lü Set Riflessi Design 719056 fiyatı 208.98 TL olarak öne çıkmaktadır.

kolsepetim Transformacion Mug Kahve Bardağı 3 Lü Set Riflessi Design 719056 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

kolsepetim Transformacion Mug Kahve Bardağı 3 Lü Set Riflessi Design 719056 En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, kolsepetim Transformacion Mug Kahve Bardağı 3 Lü Set Riflessi Design 719056 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, kolsepetim Transformacion Mug Kahve Bardağı 3 Lü Set Riflessi Design 719056 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

kolsepetim Transformacion Mug Kahve Bardağı 3 Lü Set Riflessi Design 719056 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, kolsepetim Transformacion Mug Kahve Bardağı 3 Lü Set Riflessi Design 719056 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.