kolsepetim Transformacion Kürek Çapa Tırmık Seti Conetta Design 719306

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
485.86 TL
420.75 TL
Kazancınız: 65.11 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ürün Özellikleri : Materyal : Metal + Plastik Saplar Adet / Renk / Tasarım : 3 lü 1 set TransForMacion Conetta Design olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz Spesifikasyonlar; Mükemmel toz boya kaplama uzun dayanıklılık süresine sahiptir. Tırmık > 32 cm uzunluk > 8 x 7 cm tırmık ölçüleri > Tutma Yeri 3 cm kalınlık > Metal bölüm 1,8 cm çapındadır. Çapa > 30 cm uzunluk > 19 x 6.5 cm Çapa ölçüleri > Tutma Yeri 3 cm kalınlık > Metal bölüm 1,8 cm çapındadır. Kürek > 30 cm uzunluk > 14 x 8 cm Kürek ölçüleri > Tutma Yeri 3 cm kalınlık > Metal bölüm 1,8 cm çapındadır. MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla kolsepetim

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

kolsepetim Transformacion Kürek Çapa Tırmık Seti Conetta Design 719306 fiyatı ne kadar ?

kolsepetim Transformacion Kürek Çapa Tırmık Seti Conetta Design 719306 fiyatı 420.75 TL olarak öne çıkmaktadır.

kolsepetim Transformacion Kürek Çapa Tırmık Seti Conetta Design 719306 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

kolsepetim Transformacion Kürek Çapa Tırmık Seti Conetta Design 719306 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, kolsepetim Transformacion Kürek Çapa Tırmık Seti Conetta Design 719306 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, kolsepetim Transformacion Kürek Çapa Tırmık Seti Conetta Design 719306 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

kolsepetim Transformacion Kürek Çapa Tırmık Seti Conetta Design 719306 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, kolsepetim Transformacion Kürek Çapa Tırmık Seti Conetta Design 719306 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.