NZM TİCARET Transformacion El Işçiliği Siyah Işlemeli 2 Yedek Uçlu Ahşap Baston 716393

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
480.82 TL
464.47 TL
Kazancınız: 16.35 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Transformacion El Işçiliği Siyah Işlemeli 2 Yedek Uçlu Ahşap Baston 716393, stil ve işlevselliği harmanlayan görkemli bir bastona sahiptir. Bu özel baston, %100 ahşap malzemeden üretilmiş olup vintage bir görünüm sunar. El yapımı ve boyanmış desenleriyle benzersiz bir şekilde tasarlanmıştır.

Bu şık baston, 93 CM uzunluğunda ve 23 MM çapında bir boyuta sahiptir. Bu ölçüler, kullanıcının rahat bir şekilde kullanabileceği ideal bir boyuttadır. Spiral bükümlü ahşap yapısı, dayanıklılığını ve sağlamlığını artırırken, aynı zamanda estetik bir görünüm sunar.

Tasıması kolay ve hafif olmasını sağlayan bu baston, aynı zamanda kaymaya karşı dayanıklı kauçuk uçlara sahiptir. Bu özellik, güvenliği artırır ve kullanıcının denge sağlamasına yardımcı olur. Aynı zamanda, vücutla mükemmel bir uyum sağlayarak kullanıcının rahat etmesini sağlar.

Bu kaliteli baston, uzun süre kullanıma dayanacak şekilde üretilmiştir. Güçlü yapısı sayesinde, uzun yıllar boyunca şık ve işlevsel kalacaktır.

Transformacion El Işçiliği Siyah Işlemeli 2 Yedek Uçlu Ahşap Baston 716393, stil sahibi bir aksesuar arayanlar için mükemmel bir seçenektir. Eşsiz tasarımı ve dayanıklılığıyla, hem günlük kullanım hem de özel etkinlikler için ideal bir seçimdir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
NZM TİCARET

Sık Sorulan Sorular

NZM TİCARET Transformacion El Işçiliği Siyah Işlemeli 2 Yedek Uçlu Ahşap Baston 716393 fiyatı ne kadar ?

NZM TİCARET Transformacion El Işçiliği Siyah Işlemeli 2 Yedek Uçlu Ahşap Baston 716393 fiyatı 464.47 TL olarak öne çıkmaktadır.

NZM TİCARET Transformacion El Işçiliği Siyah Işlemeli 2 Yedek Uçlu Ahşap Baston 716393 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

NZM TİCARET Transformacion El Işçiliği Siyah Işlemeli 2 Yedek Uçlu Ahşap Baston 716393 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, NZM TİCARET Transformacion El Işçiliği Siyah Işlemeli 2 Yedek Uçlu Ahşap Baston 716393 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, NZM TİCARET Transformacion El Işçiliği Siyah Işlemeli 2 Yedek Uçlu Ahşap Baston 716393 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

NZM TİCARET Transformacion El Işçiliği Siyah Işlemeli 2 Yedek Uçlu Ahşap Baston 716393 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, NZM TİCARET Transformacion El Işçiliği Siyah Işlemeli 2 Yedek Uçlu Ahşap Baston 716393 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.