bisepetim Transformacion Çok Amaçlı Polyester İp 50 Metre 718630 Renkli

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
272.07 TL
235.61 TL
Kazancınız: 36.46 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ürün Özellikleri : Materyal : Polyester Ölçüler / Renk / Tasarım : 50 Metre (5 top, her 1 top 10 metre) , TransForMacion olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengin dışında beyaz, yeşil gönderilebilir KALİTELİ MATERYAL : Güçlü polyesterden yapılmış çamaşır ipi, iyi mukavemet ve dayanıklılığa sahiptir. DAYANIKLI : Standart iplere nazaran, daha kalın, daha güçlüdür ve sıkı gerdiğinizde kırılmaz, çözülmesi veya yeniden bağlanması kolaydır KULLANIŞLI : Çamaşır ipi günlük olarak evde, arka bahçede, verandada, banyoda, balkonda, çamaşırhanede, karavanda, otelde, yurtta veya kamp aletleri çamaşır ipi olarak kullanılabilir, bu seyahat etmeyi, kamp yapmayı, balık tutmayı sevenler için iyi bir seçim olacaktır. Ağaçların arasında veya gölgeliklerinde ıslak havlu ve sandıkları takmak için kullanın. İÇERİDE VEYA DIŞARIDA MÜKEMMEL : Hafif ve çok yönlü, geziler / seyahatler, açık hava kampları için mükemmel, kalıcı bir ip takmadan dışarıda kıyafet asmak için harika. Veya ev çamaşır ipleri için kullanın, çeşitli yerlerde asılması kolay, kullanabilirsiniz garajınızda kuruması için kışlık paltoları asmak için veya bodrumda daha büyük çarşafları / battaniyeleri vb. asmak ve kurutmak için evde bir çamaşır ipi olarak kullanılır. Ailenin çok pratik bir parçası, bunları günlük olarak çamaşır kurutmak, normal kıyafet ve havluları asmak, gömlekleri vb. askılara kurutmak için kullanın. Giysiler üzerinde iz bırakmaz. MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
bisepetim
Materyal:
Kumaş
Renk :
Renkli

Sık Sorulan Sorular

bisepetim Transformacion Çok Amaçlı Polyester İp 50 Metre 718630 Renkli fiyatı ne kadar ?

bisepetim Transformacion Çok Amaçlı Polyester İp 50 Metre 718630 Renkli fiyatı 235.61 TL olarak öne çıkmaktadır.

bisepetim Transformacion Çok Amaçlı Polyester İp 50 Metre 718630 Renkli satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

bisepetim Transformacion Çok Amaçlı Polyester İp 50 Metre 718630 Renkli En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, bisepetim Transformacion Çok Amaçlı Polyester İp 50 Metre 718630 Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, bisepetim Transformacion Çok Amaçlı Polyester İp 50 Metre 718630 Renkli ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

bisepetim Transformacion Çok Amaçlı Polyester İp 50 Metre 718630 Renkli ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, bisepetim Transformacion Çok Amaçlı Polyester İp 50 Metre 718630 Renkli ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.