kolsepetim Transformacion Çiçek Sulama Tabancası Dirsekli 719946

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
212.32 TL
183.87 TL
Kazancınız: 28.45 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ürün Özellikleri : Materyal : abs plastik Adet / Renk / Tasarım : 1 Adet, TransForMacion olarak tasarladığımız, resimde yer alan rengi, sürpriz yaşamamanız için birebir gönderiyoruz Ölçüler : 38 cm Uzun saplı ve 1/2 (Türkiyede 99 oranında kullanılır ) x 3/4 x 5/8 bağlantı parçasına sahip sulama duşu, hedefe yönelik yumuşak ve nazik sulama sağlar. 1/2 x 3/4 x 5/8 hortumlarla uyumludur. Bitkileri ve çalıları sulamak için bahçecilik ve sebze bahçeciliği için kullanılır. Duşun hortuma kolayca bağlanması, bölgenizdeki herhangi bir noktaya kolayca ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Jet, işi büyük ölçüde kolaylaştıran daha kapsamlı sulama sağlar. Alet yüksek kaliteli malzemelerden yapılmıştır, dış etkenlere karşı dayanıklıdır ve sitenizde bir sezondan fazla dayanacaktır. Bahçede vazgeçilmez bir yardımcıdır. MÜKEMMEL SATIŞ SONRASI HİZMET : Bu ürüne daha avantajlı sahip olabilmeniz için mağazamızı ziyaret ederek, kampanyaları inceleyebilirsiniz. TransForMacion / KaktüsKedi olarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyor, güvenle satın alabilmeniz için, ambalaj kalitemize güveniyor, her ürün sorunsuz teslimat için özenle paketliyor ve resimde belirtilen renk, ebat, özelikte ürün göndermeyi taahhüt ediyoruz. Hasarlı ürün aldıysanız veya diğer ürün ve paket teslimat sorunları olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Detaylı bilgi için ek resimleri inceleyebilirsiniz

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla kolsepetim

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

kolsepetim Transformacion Çiçek Sulama Tabancası Dirsekli 719946 fiyatı ne kadar ?

kolsepetim Transformacion Çiçek Sulama Tabancası Dirsekli 719946 fiyatı 183.87 TL olarak öne çıkmaktadır.

kolsepetim Transformacion Çiçek Sulama Tabancası Dirsekli 719946 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

kolsepetim Transformacion Çiçek Sulama Tabancası Dirsekli 719946 En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, kolsepetim Transformacion Çiçek Sulama Tabancası Dirsekli 719946 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, kolsepetim Transformacion Çiçek Sulama Tabancası Dirsekli 719946 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

kolsepetim Transformacion Çiçek Sulama Tabancası Dirsekli 719946 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, kolsepetim Transformacion Çiçek Sulama Tabancası Dirsekli 719946 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.