sinerjim Buffer® Toprak Kazma Ekme Çapalama Için Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni

Kazancınız 9%
Yaza Merhaba
287.81 TL
260.53 TL
Kazancınız: 27.28 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bahçivan Eldiveni Toprak Kazma Ekme Çapalama İçin Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni, doğa severler için ideal bir seçimdir. Güneşin kendini daha fazla göstermesiyle birlikte, doğa ve bahçeyle daha fazla vakit geçirmek isteyenler için tasarlanmıştır.

Bahçivan Eldiveni, ellerinizi koruyacak ve aynı zamanda toprak kazarken size yardımcı olacak pratik bir araçtır. Esnek ve kullanışlıdır ve ergonomik tasarımı sayesinde tüm bahçe uygulamaları için uygun olan bu toprak kazma eldivenleri, bahçe düzenlemelerinizi daha keyifli bir hale getiriyor. Eldivenin uç kısımlarındaki pençeler, eşme, kazma ve dikme işlerini başka hiç bir alete gerek duymadan tek başına yapmanızı sağlar.

Bahçivan Eldiveni Özellikleri:

  • Kutu içerisinden 1 çift Dayanıklı Bahçe Eldiveni çıkmaktadır.
  • Sağ el için olan eldivende toprağı kazmanıza yardımcı olması için 4 sert, sağlam tırnak yer almaktadır.
  • Tırnaklar sayesinde sadece Toprak Kazma Bahçe Eldiveni kullanarak eşme, kazma ve dikme işlemlerini yapabilirsiniz.
  • Çapalama Eldiveni, elinize karşı dayanıklıdır ve ellerinizi ve parmaklarınızı korumak için dayanıklı plastikten yapılmıştır.
  • Ekim ve Toprak Eldiveni, ellerinizi kuru ve temiz tutar.
  • Eldivenler lateks içerir.
  • Materyali: Kauçuk+polyester+plastik
  • Standart beden
  • Tek renk yeşil+siyah

Bahçivan Eldiveni, sadece bahçe işleri için değil, aynı zamanda evde yapacağınız işlerde de size yardımcı olabilir. Pratik, dayanıklı ve kullanışlı özellikleri sayesinde hayatınızı kolaylaştırır. Satın almak için hemen sipariş verin!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
sinerjim

Sık Sorulan Sorular

sinerjim Buffer® Toprak Kazma Ekme Çapalama Için Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni fiyatı ne kadar ?

sinerjim Buffer® Toprak Kazma Ekme Çapalama Için Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni fiyatı 260.53 TL olarak öne çıkmaktadır.

sinerjim Buffer® Toprak Kazma Ekme Çapalama Için Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

sinerjim Buffer® Toprak Kazma Ekme Çapalama Için Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, sinerjim Buffer® Toprak Kazma Ekme Çapalama Için Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, sinerjim Buffer® Toprak Kazma Ekme Çapalama Için Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

sinerjim Buffer® Toprak Kazma Ekme Çapalama Için Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, sinerjim Buffer® Toprak Kazma Ekme Çapalama Için Korumalı Bahçe Bahçivan Eldiveni ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.