Manos Expertas Tonka Buhurdanlık Için Koku Tableti Oda Kokusu %100 Soya Wax Vegan Doğal

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
119.00 TL
109.00 TL
Kazancınız: 10.00 TL
Stokta
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tonka Buhurdanlık Için Koku Tableti, %100 soya wax içeren vegan bir oda kokusudur. Zararlı gaz salınımı olmadığı için doğal bir seçenektir. Kokulu özelliği sayesinde mum eridiğinde evinizi harika bir kokuyla sarar. Buhurdanlıkta donar ve bir sonraki kullanım için size hazır hale gelir.

Buhurdanlık mumu ile birlikte 1 adet kokusuz tealight gönderilir, bu sayede mum kokusu karışmaz. Bitkisel içeriği sayesinde çok geç buharlaşır ve uzun süreli kullanım imkanı sağlar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Manos Expertas
Ölçü:
120 x 45
Özellik:
Kokulu
Parça Sayısı (ev yşam):
1
Renk :
Tonka

Sık Sorulan Sorular

Manos Expertas Tonka Buhurdanlık Için Koku Tableti Oda Kokusu %100 Soya Wax Vegan Doğal fiyatı ne kadar ?

Manos Expertas Tonka Buhurdanlık Için Koku Tableti Oda Kokusu %100 Soya Wax Vegan Doğal fiyatı 109.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Manos Expertas Tonka Buhurdanlık Için Koku Tableti Oda Kokusu %100 Soya Wax Vegan Doğal satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Manos Expertas Tonka Buhurdanlık Için Koku Tableti Oda Kokusu %100 Soya Wax Vegan Doğal En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Manos Expertas Tonka Buhurdanlık Için Koku Tableti Oda Kokusu %100 Soya Wax Vegan Doğal ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Manos Expertas Tonka Buhurdanlık Için Koku Tableti Oda Kokusu %100 Soya Wax Vegan Doğal ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Manos Expertas Tonka Buhurdanlık Için Koku Tableti Oda Kokusu %100 Soya Wax Vegan Doğal ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Manos Expertas Tonka Buhurdanlık Için Koku Tableti Oda Kokusu %100 Soya Wax Vegan Doğal ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.