Saray Ottoman Tepsi Lüks Tepsi Dekoratif Tepsi Söz Nişan Tepsisi Hediyelik Iç Desenli Jumbo Tepsi Gümüş Karişık

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
1,908.00 TL
1,747.73 TL
Kazancınız: 160.27 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Bu Dekoratif tepsi, 1. sınıf işçilikle özenle imal edilmiş, şıklığın ve kalitenin bir araya geldiği bir eserdir. Bu zarif tepsiyi sevdiklerinize hediye etmek veya evinizin güzelliğini artırmak için mükemmel bir tercihtir. Ölçüler: İçten İçe Ölçüsü: 25 x 37 cm; Dıştan Dışa Ölçüsü: 31 x 43 cm; Kulpları Dahil Ölçüsü: 59 cm; Şık tasarımıyla her türlü iç mekan dekorasyonuna mükemmel bir uyum sağlar. Bu dekoratif tepsi, evinizde veya özel etkinliklerde kullanabileceğiniz çok amaçlı bir üründür. Özel Bakım ve Temizlik: dekoratif tepsinin uzun ömürlü olmasını sağlamak için lütfen aşağıdaki temizlik talimatlarına uyun: Bulaşık makinesinde yıkanması uygun değildir.; Temizliğini nemli bir bezle silerek yapınız.; Ürünlerimiz temizlik şartlarına uygun kullanıldığında kararma yapmaz. Üzeri lak cilası ile cilalanmıştır.; İade Koşulları: dekoratif tepsinin herhangi bir kusurlu veya hasarlı şekilde size ulaşması durumunda, ürünü iade etme hakkına sahipsiniz. Ancak, iade işlemi için ürünün orijinal ambalajında, patpata sarılı ve bozulmamış bir şekilde olması gerekmektedir. Aksi takdirde iade kabul edilmemektedir. dekoratif tepsi, sarayottoman.com'un güvencesi altında size sunulan bir üründür. Şıklığı ve kaliteyi bir arada arayanların tercihi olan bu dekoratif tepsiyi hemen sipariş verin ve evinizin veya sevdiklerinizin yaşam alanlarını güzelleştirin. ; Ürünlerimiz temizlik şartlarına uygun kullanıldığında kararma yapmaz. Üzeri lak cilası ile cilalanmıştır. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Saray Ottoman

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (mutfak servis):
Metal
Parça Sayısı :
Tek
Renk :
KARİŞIK


Sık Sorulan Sorular

Saray Ottoman Tepsi Lüks Tepsi Dekoratif Tepsi Söz Nişan Tepsisi Hediyelik Iç Desenli Jumbo Tepsi Gümüş Karişık fiyatı ne kadar ?

Saray Ottoman Tepsi Lüks Tepsi Dekoratif Tepsi Söz Nişan Tepsisi Hediyelik Iç Desenli Jumbo Tepsi Gümüş Karişık fiyatı 1747.73 TL olarak öne çıkmaktadır.

Saray Ottoman Tepsi Lüks Tepsi Dekoratif Tepsi Söz Nişan Tepsisi Hediyelik Iç Desenli Jumbo Tepsi Gümüş Karişık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Saray Ottoman Tepsi Lüks Tepsi Dekoratif Tepsi Söz Nişan Tepsisi Hediyelik Iç Desenli Jumbo Tepsi Gümüş Karişık En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Saray Ottoman Tepsi Lüks Tepsi Dekoratif Tepsi Söz Nişan Tepsisi Hediyelik Iç Desenli Jumbo Tepsi Gümüş Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Saray Ottoman Tepsi Lüks Tepsi Dekoratif Tepsi Söz Nişan Tepsisi Hediyelik Iç Desenli Jumbo Tepsi Gümüş Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Saray Ottoman Tepsi Lüks Tepsi Dekoratif Tepsi Söz Nişan Tepsisi Hediyelik Iç Desenli Jumbo Tepsi Gümüş Karişık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Saray Ottoman Tepsi Lüks Tepsi Dekoratif Tepsi Söz Nişan Tepsisi Hediyelik Iç Desenli Jumbo Tepsi Gümüş Karişık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.