Firuz Tek Taraflı Dijital Baskılı Kırlent Kılıfı 4'Lü Set -26 Beyaz - Sonbahar

Kazancınız 48%
Kolge Özel %10İndirim
600.00 TL
354.41 TL
Kazancınız: 245.59 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Özel Tasarım Süet Dokulu 4'lü Koltuk Kırlent Kılıfı Takımı Süet Dokulu Yuvarlak Örme Pamuklu Kumaştan Üretilmiştir Standart Kırlent Boyutu 42x42 cm Ürünlerimiz içi boş kılıf olarak gönderilmektedir. Tek Kanat Boydan Boya Fermuarlıdır Ürünlerimiz Tek Taraf Baskılıdır. Paket İçerisinde 4 Adet Kılıf Bulunmaktadır. Kullanılan Tekstil Boyaları Uluslararası OEKO-TEX® Standart 100 sertifikasına sahip olup insan ve hayvan sağlığına zararlı kimyasal maddeler içermez. Avrupa Birliği Direktifleri 2003/53/CE ile uyumlu olarak Alkylphenoxylate (APE) içermez Kanserojen etkisi yoktur 30 derecede hassas yıkama yapmanız tavsiye edilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Ebatlar (Ev&Yaşam):
42 x 42
Marka:
Firuz
Renk :
BEYAZ - SONBAHAR

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Firuz Tek Taraflı Dijital Baskılı Kırlent Kılıfı 4'Lü Set -26 Beyaz - Sonbahar fiyatı ne kadar ?

Firuz Tek Taraflı Dijital Baskılı Kırlent Kılıfı 4'Lü Set -26 Beyaz - Sonbahar fiyatı 354.41 TL olarak öne çıkmaktadır.

Firuz Tek Taraflı Dijital Baskılı Kırlent Kılıfı 4'Lü Set -26 Beyaz - Sonbahar satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Firuz Tek Taraflı Dijital Baskılı Kırlent Kılıfı 4'Lü Set -26 Beyaz - Sonbahar En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Firuz Tek Taraflı Dijital Baskılı Kırlent Kılıfı 4'Lü Set -26 Beyaz - Sonbahar ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Firuz Tek Taraflı Dijital Baskılı Kırlent Kılıfı 4'Lü Set -26 Beyaz - Sonbahar ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Firuz Tek Taraflı Dijital Baskılı Kırlent Kılıfı 4'Lü Set -26 Beyaz - Sonbahar ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Firuz Tek Taraflı Dijital Baskılı Kırlent Kılıfı 4'Lü Set -26 Beyaz - Sonbahar ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.