0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Acr Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blenderi 380 Ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı Mavi - Pembe - Yeşil

499.00 TL
260.00 TL
Kazancınız: 239.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Baoxi Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blender 380 Ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı 10-12 saat şarj yapılmalıdır Renkler stok durumuna göre Gönderilmektedir. NOT: KULLANILAN ÜRÜNLERİN İADESİ KABUL EDİLMEMEKTEDİR.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Enerji Tüketimi:
C / F
Garanti Süresi (Elektronik):
2 Yıl
Garanti Tipi:
İthalatçı Garantili
Güç (Watt) ++:
220 - 240 V
Hacim (Elektronik):
1000 ml
Marka:
Acr
Materyal:
Sert Plastik
Renk :
Mavi - Pembe - Yeşil

Sık Sorulan Sorular

Acr Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blenderi 380 Ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı Mavi - Pembe - Yeşil fiyatı ne kadar ?

Acr Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blenderi 380 Ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı Mavi - Pembe - Yeşil fiyatı 260.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

Acr Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blenderi 380 Ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı Mavi - Pembe - Yeşil satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Acr Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blenderi 380 Ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı Mavi - Pembe - Yeşil En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Acr Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blenderi 380 Ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı Mavi - Pembe - Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Acr Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blenderi 380 Ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı Mavi - Pembe - Yeşil ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Acr Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blenderi 380 Ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı Mavi - Pembe - Yeşil ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Acr Taşınabilir Şarjlı 6 Bıçaklı El Blenderi 380 Ml Smoothie Milkshake Ve Detoks Içecek Karıştırıcı Mavi - Pembe - Yeşil ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.