tabakevi Tabak Evi Stoneware Hare Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
1,666.00 TL
1,448.03 TL
Kazancınız: 217.97 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

TABAK EVİ Stoneware Hare Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça, sofralarınıza şıklık katmaya aday bir yemek takımıdır. Bu takım, şık tasarımı ve kaliteli malzemesi ile dikkat çeker. Hare desenli olan bu yemek takımı, her öğünde masanıza renk katacaktır.

TAKIM İÇERİĞİ

  • 6 Adet Servis Tabağı - 25cm
  • 6 Adet Pasta Tabağı - 20cm
  • 6 Adet Çukur Tabak - 21cm
  • 6 Adet Çorba Kasesi - 16cm

Bu takımın her parçası özenle tasarlanmıştır ve mutfak ihtiyaçlarınızı karşılamak için ideal boyutlara sahiptir. Servis tabakları geniş bir alan sunarak yemekleri güzelce sunmanızı sağlar. Pasta tabakları, özel anlarınızda kullanabileceğiniz ideal boyuttadır. Çukur tabaklar, çorba ve soslu yemekler için uygundur. Çorba kaseleri ise sıcak çorbalarınızı keyifle tüketebileceğiniz boyuttadır.

Bu yemek takımı, stoneware malzemeden üretilmiştir. Stoneware malzeme, dayanıklı ve sağlam bir yapıya sahiptir. Bu sayede uzun süreli kullanıma uygun olup, çizilmelere ve kırılmalara karşı dayanıklıdır. Ayrıca stoneware malzeme, yemeklerinizi daha iyi pişirme ve sıcak tutma özelliğine sahiptir.

Bu yemek takımı, ömür boyu desen çıkmama garantisi sunmaktadır. Desenler, yüksek ısıda fırınlanarak sırın altına gömülmüştür. Bu sayede desenlerinizin solması veya çıkması mümkün değildir. Ayrıca, ürünlerimiz bulaşık makinesinde güvenle kullanıma uygundur.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Kişi Sayısı:
6 Kişilik
Marka:
tabakevi
Materyal (mutfak servis):
Stoneware
Parça Sayısı :
19-24
Renk :
Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir

Sık Sorulan Sorular

tabakevi Tabak Evi Stoneware Hare Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir fiyatı ne kadar ?

tabakevi Tabak Evi Stoneware Hare Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir fiyatı 1448.03 TL olarak öne çıkmaktadır.

tabakevi Tabak Evi Stoneware Hare Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

tabakevi Tabak Evi Stoneware Hare Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, tabakevi Tabak Evi Stoneware Hare Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, tabakevi Tabak Evi Stoneware Hare Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

tabakevi Tabak Evi Stoneware Hare Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, tabakevi Tabak Evi Stoneware Hare Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.