tabakevi Tabak Evi Stoneware Flower Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir

Kazancınız 13%
Yaza Merhaba
2,110.00 TL
1,834.43 TL
Kazancınız: 275.57 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

TABAK EVİ Stoneware Flower Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça, şık ve kullanışlı bir yemek takımıdır. Bu takım, evinizin sofralarına zarafet katacak ve yemeklerinizi daha keyifli hale getirecektir.

Bu yemek takımı 6 kişilik olarak tasarlanmıştır ve içerisinde toplamda 24 parça bulunmaktadır. Takımın içerisinde şunlar bulunmaktadır:

  • 6 Adet Servis Tabağı (27cm)
  • 6 Adet Pasta Tabağı (21cm)
  • 6 Adet Çukur Tabak (22cm)
  • 6 Adet Çorba Kasesi (15cm)

Bu yemek takımı stoneware malzemeden üretilmiştir. Stoneware malzeme, dayanıklılığı ve kalitesiyle bilinir. Bu nedenle, uzun ömürlü bir kullanım sunar.

TABAK EVİ Stoneware Flower Yemek Takımı, yüksek ısıda fırınlanan desenleri sayesinde desenlerin çıkmasını engeller. Desenler, porselene parlaklık veren camsı yüzeyin altına gömülüdür. Bu sayede, desenlerinizin ömür boyu kalması garanti altındadır.

Bu yemek takımını bulaşık makinesinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Üstün sır ve desen dayanıklılığına sahip olan bu ürünler, uzun yıllar boyunca ilk günkü gibi kullanılabilir.

TABAK EVİ Stoneware Flower Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça, hem pratik hem de şık bir seçenek arayanlar için idealdir. Evlerinizin sofralarına zarafet katarken aynı zamanda uzun ömürlü bir kullanım sunar.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Kişi Sayısı:
6 Kişilik
Marka:
tabakevi
Materyal (mutfak servis):
Stoneware
Parça Sayısı :
19-24
Renk :
Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir

Sık Sorulan Sorular

tabakevi Tabak Evi Stoneware Flower Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir fiyatı ne kadar ?

tabakevi Tabak Evi Stoneware Flower Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir fiyatı 1834.43 TL olarak öne çıkmaktadır.

tabakevi Tabak Evi Stoneware Flower Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

tabakevi Tabak Evi Stoneware Flower Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, tabakevi Tabak Evi Stoneware Flower Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, tabakevi Tabak Evi Stoneware Flower Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

tabakevi Tabak Evi Stoneware Flower Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, tabakevi Tabak Evi Stoneware Flower Yemek Takımı 6 Kişilik 24 Parça Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.