Saray Ottoman Söz Nişan Çikolatası Meyvelik Lokumluk Drajelik Hediyelik Dekorasyon Küçük Oval Gondol Altın Karişık

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
1,122.00 TL
1,027.75 TL
Kazancınız: 94.25 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Küçük Oval Altın Gondol, özel günlerinizi daha unutulmaz kılmak için tasarlanmış birinci sınıf bir dekorasyon ürünüdür. Bu zarif gondol, söz ve nişan çikolatalarınızı, meyveleri, lokumları veya drajelikleri sunarken hem fonksiyonellik hem de estetik açıdan mükemmel bir tercihtir. Özel Günlerde Mükemmel Sunum: Bu gondol, söz veya nişan çikolatalarınızı ve atıştırmalıklarınızı şık bir şekilde sunmanızı sağlar. Aynı zamanda düğün veya nişan salonunuzun dekorasyonuna zarif bir dokunuş ekler. Ölçüler: Küçük Oval Altın Gondol, ihtiyacınıza göre kulplu (33 x 15 cm) veya kulpsuz (15 x 12 cm) olarak temin edilebilir. Yüksekliği 11 cm'dir. Bakım Kolaylığı: Bu gondolu uzun ömürlü tutmak için sadece nemli bir bezle silmek ve kurulamak yeterlidir. Bulaşık makinesine koymayınız ve ıslak veya nemli bırakmayınız. ; Ürünlerimiz temizlik şartlarına uygun kullanıldığında kararma yapmaz. Üzeri lak cilası ile cilalanmıştır. ; İade Koşulları: Ürün, size kutulu ve ambalajlı olarak gönderilecektir. İade durumunda, ürünün kutulu, ambalajlı, patpata sarılı ve bozulmamış bir şekilde iade edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde iade işlemi kabul edilmemektedir. Küçük Oval Altın Gondol ile özel günlerinizi daha unutulmaz hale getirin. Zarafet ve fonksiyonelliği bir araya getiren bu ürün, sizin için mükemmel bir tercih olacaktır. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Saray Ottoman

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Materyal (dekorasyon-aydınlatma):
Metal
Parça Sayısı (ev yşam):
1
Renk :
KARİŞIK
Şekil (mobilya):
Oval


Sık Sorulan Sorular

Saray Ottoman Söz Nişan Çikolatası Meyvelik Lokumluk Drajelik Hediyelik Dekorasyon Küçük Oval Gondol Altın Karişık fiyatı ne kadar ?

Saray Ottoman Söz Nişan Çikolatası Meyvelik Lokumluk Drajelik Hediyelik Dekorasyon Küçük Oval Gondol Altın Karişık fiyatı 1027.75 TL olarak öne çıkmaktadır.

Saray Ottoman Söz Nişan Çikolatası Meyvelik Lokumluk Drajelik Hediyelik Dekorasyon Küçük Oval Gondol Altın Karişık satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Saray Ottoman Söz Nişan Çikolatası Meyvelik Lokumluk Drajelik Hediyelik Dekorasyon Küçük Oval Gondol Altın Karişık En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Saray Ottoman Söz Nişan Çikolatası Meyvelik Lokumluk Drajelik Hediyelik Dekorasyon Küçük Oval Gondol Altın Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Saray Ottoman Söz Nişan Çikolatası Meyvelik Lokumluk Drajelik Hediyelik Dekorasyon Küçük Oval Gondol Altın Karişık ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Saray Ottoman Söz Nişan Çikolatası Meyvelik Lokumluk Drajelik Hediyelik Dekorasyon Küçük Oval Gondol Altın Karişık ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Saray Ottoman Söz Nişan Çikolatası Meyvelik Lokumluk Drajelik Hediyelik Dekorasyon Küçük Oval Gondol Altın Karişık ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.