Sleepnice London Petli Full Ortopedik Yaylı Tek Kişilik Çift Kişilik Özel Ölçü Yatak 23Cm Beyaz

Kazancınız 43%
Yaza Merhaba
6,500.00 TL
3,895.75 TL
Kazancınız: 2,604.25 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

SLEEPNİCE LONDON full ortopedik yaylı yatak, dünya uyku ürünleri teknolojisinin bonel yay ve sünger üretimindeki en son noktasını tek bir üründe sunar. Yüzeyinde örme pamuk kumaş kullanılmıştır ve bu kumaşın içeriğindeki antistatik özelliği sayesinde vücudunuzdaki elektrik akımını düzenler. Ayrıca koku giderici bir özelliğe de sahiptir ve amonyağı etkisiz hale getirir.

Yatak, 1 m2'de 150 adet bonel yay kullanılarak daha konforlu hale getirilmiştir. Yatak pedinde kullanılan kuştüyü sünger daha rahat bir uyku sağlar. Yatak yüksekliği 23+-1cm'dir ve roolpack ambalajında gönderim sağlanır. Kargo firmalarının 30 kg üzeri ürünleri bina önü teslimdir. Kuryeler farklı olabilir.

Yatağınızı 2 ayda bir ayak ucu baş ucu olacak şekilde çevirmelisiniz. Unutmayınız ki yatağınız bir eşya değil, ciddi bir sağlık ürünüdür.

LÜTFEN DİKKAT: Ürün iade edilirken paketlemesine dikkat edilmelidir. Kirli veya yırtık bir şekilde geldiği durumlarda iadeniz onaylanmaz ve size geri gönderilir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla sleepnice

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Tipi:
2 Yıl
Marka:
Ölçü :
110 x 190
Renk :
Beyaz
Türü (yatak):
Tek Kişilik
Yatak Cinsi:
Ortopedik ve Yaylı


Sık Sorulan Sorular

Sleepnice London Petli Full Ortopedik Yaylı Tek Kişilik Çift Kişilik Özel Ölçü Yatak 23Cm Beyaz fiyatı ne kadar ?

Sleepnice London Petli Full Ortopedik Yaylı Tek Kişilik Çift Kişilik Özel Ölçü Yatak 23Cm Beyaz fiyatı 3895.75 TL olarak öne çıkmaktadır.

Sleepnice London Petli Full Ortopedik Yaylı Tek Kişilik Çift Kişilik Özel Ölçü Yatak 23Cm Beyaz satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Sleepnice London Petli Full Ortopedik Yaylı Tek Kişilik Çift Kişilik Özel Ölçü Yatak 23Cm Beyaz En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Sleepnice London Petli Full Ortopedik Yaylı Tek Kişilik Çift Kişilik Özel Ölçü Yatak 23Cm Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Sleepnice London Petli Full Ortopedik Yaylı Tek Kişilik Çift Kişilik Özel Ölçü Yatak 23Cm Beyaz ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Sleepnice London Petli Full Ortopedik Yaylı Tek Kişilik Çift Kişilik Özel Ölçü Yatak 23Cm Beyaz ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Sleepnice London Petli Full Ortopedik Yaylı Tek Kişilik Çift Kişilik Özel Ölçü Yatak 23Cm Beyaz ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.