Medikal Maske Siyah Telli 3 Katlı Tam Ultrasonik Cerrahi Maske 50 Adet Afgtekmaskblack

Kazancınız 55%
Yaza Merhaba
89.90 TL
44.21 TL
Kazancınız: 45.69 TL
Stokta
En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Siyah Maske 1 Paket / 50 Adet Meltblown Lastikli Maske Telli 3 Katlı Cerrahi Koruyucu Yüz Maskesi ; Tek Kullanımlık Siyah Maske Meltblown Filtre ; 3 Katlı Cerrahi Maske 1 Paket / 50 adet siyah maske ; Esnek Lastikli Siyah Maskedir ; Tek kullanımlıktır. Disposable Face Mask Black ; Burun Telli , Tel sayesinde burun kısmına sabitlene bilme özelliği vardır. ; 3 Katlı Siyah Maske ; MELTBLOWN 'lu Maske - Non Woven + MELTBLOWN + Non Woven olarak el değmeden üretilmiştir. ; Kulak Lastikleri Ultrasonik olarak baskılanmıştır. Kulakları sıkmaz. ; Esnek ve yumuşak olması ile yüze tam uyum sağlar. ; Hava geçirir, kolay nefes almayı sağlar. ; Koku yoktur ve tüylenme yapmaz ; Ürünlerimizi hastahanelerde kullanırken de görebilirsiniz. ; ISO 13485:2016 ; CE Belgeli ; ÜTS Ürün Takip Sistemi Kayıtlıdır Belgeli ; TİP 2R / IIR - EN 14683:2019+AC:2019 Ekoteks testlerinden başarıyla geçmiştir. ; Test başarısı Siyah Maskenin Meltblown ile %98 filtrasyon sağlar ; Latex içermez. ; İletilen kumaşlardan başka kumaş içermez ; YERLİ ÜRETİM - Türkiye'de üretilmiştir. ; MELTBLOWN NEDİR: Meltblown (melt: eriyik, blown: üfleme), bir polimer eriyiğinin yüksek hızlı üfleme gazı ile çevrili küçük nozullardan ekstrüde edildiği bir mikro ve nanofiber üretim yöntemidir. Meltblown kumaşlar genel olarak filtre, tıbbi maske, ses yalıtım, endüstriyel temizlik gibi alanlarda kullanılmaktadır. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Medikal Maske
Paket İçi Adet:
50
Renk :
SİYAH
Yaş Grubu:
Yetişkin

Sık Sorulan Sorular

Medikal Maske Siyah Telli 3 Katlı Tam Ultrasonik Cerrahi Maske 50 Adet Afgtekmaskblack fiyatı ne kadar ?

Medikal Maske Siyah Telli 3 Katlı Tam Ultrasonik Cerrahi Maske 50 Adet Afgtekmaskblack fiyatı 44.21 TL olarak öne çıkmaktadır.

Medikal Maske Siyah Telli 3 Katlı Tam Ultrasonik Cerrahi Maske 50 Adet Afgtekmaskblack satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Medikal Maske Siyah Telli 3 Katlı Tam Ultrasonik Cerrahi Maske 50 Adet Afgtekmaskblack En geç 13 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Medikal Maske Siyah Telli 3 Katlı Tam Ultrasonik Cerrahi Maske 50 Adet Afgtekmaskblack ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Medikal Maske Siyah Telli 3 Katlı Tam Ultrasonik Cerrahi Maske 50 Adet Afgtekmaskblack ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Medikal Maske Siyah Telli 3 Katlı Tam Ultrasonik Cerrahi Maske 50 Adet Afgtekmaskblack ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Medikal Maske Siyah Telli 3 Katlı Tam Ultrasonik Cerrahi Maske 50 Adet Afgtekmaskblack ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.