0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Zeren Home Sıvı Geçirmez Dertsiz Masa Örtüsü Siyah Beyaz Kalın Çizgi 13 Parça

1,819.13 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Zeren Home
Masa Örtüsü Kategorisinde Arayıpta Bulamadığınız Tüm Ölçüleri Size Özel Üretebiliriz. ...
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

6 ADET 35X35 SERVİS SUNUM PEÇETESİ; 6 ADET PEÇETE HALKASI AHŞAP; 1 ADET SEÇTİĞİNİZ ÖLÇÜDE MASA ÖRTÜSÜ; TOPLAM 13 PARÇA İÇERİR; Sipariş Vermeden Önce Masa Ölçünüzü Bize İletiniz. Size Uygun Ölçüyü Beraber Belirleyelim; Masama Uygun Masa Örtüsünü Nasıl Alırım? Örnek Olarak ; Masanız 80x120 ise - her bir ölçüye 50 Şer cm ekleyin , yani 80+50 - 120+50 = 130 x 170 gibi; ZEREN HOME; Türkiye’nin ev tekstil ürünleri konusunda, bireysel çabalarıyla uzmanlaşan bir kadın girişimcisiyle bu noktada buluşuyor ve tanışıyor olacaksınız.; Yerel olarak ve sınırlı şartlarla başlayan bu maceramızın geldiği noktada, dünyanın her yerine ürün ve hizmetlerimizi sunarak maceramızın evrensel adımlarını sizlerle beraber atıyor olacağız.; Firmamız, masa örtüsü, runner örtü, Amerikan servis, peçete ve nevresim takımı ürünlerini sizlere oldukça geniş bir ölçü aralığı sunarak, seçeneklerinizin ve beğenilerinizin yansımasını almak yolunda kararlı bir şekilde yoluna devam ediyor.; Ürünlerimiz sıvı geçirmeyen (*Bazı Ürünlerde), leke tutmayan (*%100 polyester olan ürünler için), simli/simsiz, keten görünümlü özellikleriyle ve dilediğiniz ölçülerde, kişiye özel tasarlanabilme avantajlarıyla beraber evlerinizde ve masalarınızda oluşacak incelikli ve şık değişimlerin fırsatını sunuyor.; Evlerinizin tatlı değişimleri süresince sizlerle beraber bu heyecanı paylaşır olacağız.; Lekeye Karşı Dayanıklı , Sıvı Geçirmez Masa örtüsüne ihtiyacın varsa bu link üzerinde satın alabilirsin. Yada bize mesajla başka renk sorabilirsin; Kumaş Özelliği; %65 Pamuklu %35 Polyester İçeriklidir , Ölçü olarak linkten ihtiyacınız olanı seçebilirsiniz yada farklı ölçü talepleriniz için bize mesaj gönderebilirsiniz; Kullanım alanları; Yemek masası , mutfak masası , yılbaşı kutlaması , doğum günü kutlaması , söz / nişan kutlaması , baby shower , özel partileriniz , sevgililer günü kutlaması, anneler günü kutlaması;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Zeren Home

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Ebatlar (Ev&Yaşam):
160 x 300
Marka:
Özellik:
Dertsiz
Renk :
SİYAH
Şekil (mobilya):
Dikdörtgen


Sık Sorulan Sorular

Zeren Home Sıvı Geçirmez Dertsiz Masa Örtüsü Siyah Beyaz Kalın Çizgi 13 Parça fiyatı ne kadar ?

Zeren Home Sıvı Geçirmez Dertsiz Masa Örtüsü Siyah Beyaz Kalın Çizgi 13 Parça fiyatı 1819.13 TL olarak öne çıkmaktadır.

Zeren Home Sıvı Geçirmez Dertsiz Masa Örtüsü Siyah Beyaz Kalın Çizgi 13 Parça satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Zeren Home Sıvı Geçirmez Dertsiz Masa Örtüsü Siyah Beyaz Kalın Çizgi 13 Parça En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Zeren Home Sıvı Geçirmez Dertsiz Masa Örtüsü Siyah Beyaz Kalın Çizgi 13 Parça ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Zeren Home Sıvı Geçirmez Dertsiz Masa Örtüsü Siyah Beyaz Kalın Çizgi 13 Parça ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Zeren Home Sıvı Geçirmez Dertsiz Masa Örtüsü Siyah Beyaz Kalın Çizgi 13 Parça ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Zeren Home Sıvı Geçirmez Dertsiz Masa Örtüsü Siyah Beyaz Kalın Çizgi 13 Parça ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.