Naturachi Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
155.98 TL
138.20 TL
Kazancınız: 17.78 TL
Stokta
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy, yüz ve boyun bölgeleri için uygundur. Bu sağlıklı ve güvenilir gıda sınıfı silikondan üretilen kullanıcı dostu ürün, peroksit, ftalat veya Bisfenol A içermez. (%0 BPA)

Bu masaj kupaları, yüz ve boyun bölgesine uygulanan cupping yöntemiyle masaj yapmak için tasarlanmıştır. Cupping masajı, yüzyıllardır kullanılan bir terapi yöntemidir ve kan akışını artırarak cildin sağlığını ve gençliğini desteklemeye yardımcı olur. Masaj kupaları, cildinizi sıkılaştırır, kırışıklıkları azaltır ve yüz ve boyun bölgesindeki gerilimi ve stresi hafifletir.

Bu masaj kupaları, sağlığınıza zararlı olabilecek hiçbir madde içermez ve kullanılan boyalar doğal yollarla elde edilmiştir. Bu nedenle, cildinize uyguladığınız ürünlerin güvenli olduğunu bilerek kullanabilirsiniz.

Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy, uygun boyutta tasarlanmıştır, böylece kolayca tutulabilir ve yüz ve boyun bölgesine uygulanabilir. Bu orta boy masaj kabı, herhangi bir cilt tipine uygun olarak tasarlanmıştır ve her yaş grubundan insanın kullanımına uygundur.

Bu masaj kupasının kullanımı oldukça basittir. Öncelikle yüz ve boyun bölgesini temizleyin ve sonra masaj yağı veya losyonu ile cildinizi nemlendirin. Masaj kabını, cildinize hafif bir basınçla tutup kaydırarak kullanın. Masaj kabını hareket ettirirken dairesel veya yukarı doğru hareketler yapabilirsiniz. Yaklaşık 5-10 dakika boyunca masaj yapmanız önerilir.

Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy, düzenli kullanıldığında cildinizi besler ve canlandırır. Genç ve sağlıklı bir cilde sahip olmanıza yardımcı olur. Masaj kupaları, evde veya seyahat sırasında kullanım için idealdir.

Siz de Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy'u hemen satın alarak cildinize bakım yapmaya başlayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Naturachi

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Sık Sorulan Sorular

Naturachi Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy fiyatı ne kadar ?

Naturachi Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy fiyatı 138.20 TL olarak öne çıkmaktadır.

Naturachi Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Naturachi Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Naturachi Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Naturachi Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Naturachi Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Naturachi Silikon Yüz & Boyun Masaj Kupası Pembe Renk Orta Boy ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.