0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Firuz Silikon Yorganlı Bebek Uyku Seti - Uyuyan Ayıcık Beyaz Renkli 21

Kazancınız 30%
Kolge Özel %10İndirim
999.99 TL
719.91 TL
Kazancınız: 280.08 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Ranforce Serisi Silikon Yorganlı Bebek Uyku Seti Bu yumuşak ve sevimli set, gövdesi yukarıda, tatlı rüyalar dileyen sevimli karekter baskısına sahiptir! Hafif ama dayanıklı olan Ranforce kumaştan yapılmıştır, bu nedenle makinede yıkanabilir ve endişelenmeden kurutulabilir. Daha fazla güvenlik için, nevresim ayrıca yorganı tüm gece boyunca güvende ve rahat tutmak için iç bağlar ve gizli fermuar kapakları içerir. Ranforce Serisi Silikon Yorganlı Bebek Uyku Seti, küçük çocuğunuzun uykusu için ideal bir seçimdir. Ranforce pamuklu kumaştan yapılmış sevimli karakterler tasarımına sahiptir ve 1adet Silikon yorgan 1 adet nevresim 1adet çarşaf ve 2 yastık kılıfı ile birlikte gelir. Bu takımı maksimum konfor için yumuşak, nefes alabilir ve hafiftir. Baskılı desen, canlı renkleri ve eğlenceli tasarımlarıyla yatak dekorunu zenginleştirir. Optimum sıcaklık dengesine sahip olması ve kış aylarında bile mükemmel yalıtım sağlaması nedeniyle her mevsim için uygundur. Kırışıklık karşıtı teknoloji, kırışmayı önler, bu da ürünün görünümünü korumaya yardımcı olur. Kolay bakım: 30°C veya daha düşük sıcaklıklarda makinede yıkanabilir Fermuar kapağı, yorganı herhangi bir karışıklık olmadan kolayca takıp çıkarmanızı sağlar. Zamanla sönmeyen solmaya dayanıklı boyama işlemi. Uygun bakım ile uzun yıllara kadar dayanabilen son derece dayanıklı malzeme. Üretimde tehlikeli kimyasalların kullanılmamasını sağlayan Oeko - Tex Standard 100 sertifikalı ürün.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Desen ayakkabı çanta:
Hayvan Desenli
Ebat:
95 x 145
Malzeme bebek tekstil :
Ranforce
Marka:
Firuz
Materyal :
Lastiksiz
Renk :
BEYAZ RENKLİ 21

Sık Sorulan Sorular

Firuz Silikon Yorganlı Bebek Uyku Seti - Uyuyan Ayıcık Beyaz Renkli 21 fiyatı ne kadar ?

Firuz Silikon Yorganlı Bebek Uyku Seti - Uyuyan Ayıcık Beyaz Renkli 21 fiyatı 719.91 TL olarak öne çıkmaktadır.

Firuz Silikon Yorganlı Bebek Uyku Seti - Uyuyan Ayıcık Beyaz Renkli 21 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Firuz Silikon Yorganlı Bebek Uyku Seti - Uyuyan Ayıcık Beyaz Renkli 21 En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Firuz Silikon Yorganlı Bebek Uyku Seti - Uyuyan Ayıcık Beyaz Renkli 21 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Firuz Silikon Yorganlı Bebek Uyku Seti - Uyuyan Ayıcık Beyaz Renkli 21 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Firuz Silikon Yorganlı Bebek Uyku Seti - Uyuyan Ayıcık Beyaz Renkli 21 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Firuz Silikon Yorganlı Bebek Uyku Seti - Uyuyan Ayıcık Beyaz Renkli 21 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.